Open top menu
17 Kasım 2015 Salı

Yeni Bakanlar 2015, Yeni Hükümet Bakanları, 64. Hükümet Bakanları
Tüm Türkiye'nin merakla beklediği 1 Kasım seçimlerinden sonra ilk gündem konusu ve merak konusu yeni bakanlar kim oldu gibi sorular oldu. 2015 yeni bakanlar kim oldu ve Akp Parti bakanları ile Chp yeni bakanları 2015 yılında görev yapacak olan bakanlar belli oldu. Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdeoğan'dan alan başbakan Ahmet Davutoğlu hangi bakanları göreve getirecek diye merak ediliyordu.64. Hükümetin bakanları yarın açıklanması bekleniyor Ahmet Davutoğlu kimler görev verecek merakla bekleniyor.

Hazırladığı listeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdeoğan'a sunacak olan Ahmet Davutoğlu eğer liste kabul edilip onaylanırsa yeni bakanları açıklayacak. Herkesin merak ettiği konulardan birisi ise Ak Parti bakanları kimler olacak ve Chp'den kimler bakan olacak ve diğer konu ise Hdp'nin bakanları oldu. Tüm bu detayları kurul açıklandığında hep birlikte göreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu akşam yeni hükümeti kurma görevini alacak olan Ahmet Davutoğlu'nun yeni kabine listesini yarın açıklaması bekleniyor. Kabinenin omurgasını, AK Parti'ye ve Türkiye'ye bugüne kadar 'kazandıran' ekip oluşturacak. Bu omurganın çevresinde ikinci halkayı 'iki ve üç dönemlik' milletvekilleri, üçüncü halkayı da 'yeniler' oluşturacak.

İşte 63.Hükümet Bakanları...

Başbakan: Ahmet Davutoğlu
Dışişleri Bakanı: Feridun Sinirlioğlu
Ekonomi Bakanı: Nihat Zeybekci
AB Bakanı: Ali Haydar Konca(HDP)
Kalkınma Bakanı: Müslüm Doğan(HDP)
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Ahmet Erdem
Başbakan Yardımcısı: Cevdet Yılmaz
Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan
Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş
Başbakan Yardımcısı: Tuğrul Türkeş(Eski MHP)
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Ayşen Gürcan
Adalet Bakanı:  Kenan İpek
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı: Kudbettin Arzu
Çevre ve Şehircilik Bakanı: İdris Güllüce
Bilim ve Sanayi Bakanı: Fikri Işık
Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı
Milli Savunma Bakanı: Vecdi Gönül
Kültür ve Turizm Bakanı: Yalçın Topçu
Gençlik ve Spor Bakanı: Akif Çağatay Kılıç
Ulaştırma Bakanı: Feridun Bilgin
İçişleri Bakanı: Selami Altınok
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Ahmet Erdem


yeni bakanlar,2015 yeni bakanlar,64. hükümet bakanları,yeni hükemetin bakanları,ak parti yeni bakanlar,chp yeni bakanlar,hdp yeni bakanlar,yeni bakan kim oldu, 2015 yeni içişleri bakanı kim, 2015 yeni eğitim bakanı kim, yeni ekonomi bakanı kim 2015, ak parti yeni bakanlar
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.