Open top menu
1 Kasım 2015 Pazar

Hayat Mucizelere Gebe Dizisi Konusu ve Oyuncuları
Kanal D ekranlarında yepyeni bir dizi daha başlıyor. Hayat Mucizelere Gebe dizisi oyuncuları ve konusu nedir gibi sorular seyircinin aklına takılmaya başladı bile. Yeni dizi çok yakında ekran başındaki seyircisi ile buluşacak. Başrollerini Hande Ataizi, Damla Colbay, Yiğit Dikmen, Yusuf Akgün, Erkan Sever, Burcu Binici, Işıl Yücesoy’un paylaştığı dizinin çekimlerinin başladığı bildirildi.Çok yakında Kanal D ekranlarında başlıyor.

Yapımcılığını Medyapım'ın yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda oturan isim Kerem Altuğ olurken senaryosunu kaleme alan kişi ise Meryem Gür oldu. Güçlü oyuncu kadrosunda yer verdiği oyuncular sayesinde dizinin çok iddialı olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı. Bu sezon bir çok dizi yayına girdi fakat her biri istediği başarıyı elde edemediği için yayından kaldırılma kararı yada erken final yapma kararı aldılar. Ekranlarda dizilerin çok olması bu sektörde ki başarıyı bir kademe aşağı çekmektedir. Bir çok dizi bu durumları daha ilk bölümden atlatma başarısını elde edince yayından kaldırılma yada erken final yapma gibi korkusu taşımamaktalar. Bu durumu etki eden en büyük etken ise dizinin oyuncu kadrosu ve tabi ki konusu oluyor.

Hayat Mucizelere Gebe Dizisi Konusu
İnci'nin tek hayali öğretmen atamalarında atanmak ve bir an önce mesleğine başlamaktır. Daha sonra ise çok sevdiği adam ile evlenip bir yuva kurmaktır. Yalnız hayatında ters giden bir tıbbi olay sonrasında İnci'nin hayatı alt üst olmaktadır. Gittiği jinekolog yanlış bir işlem yapar ve suni dölleme ile İnci hamile olduğunu öğrenir.

İnci'nin ailesi ve evlenmek üzere olduğu komiser Serhat bu yanlış yapılan suni döllenme ile hamile kalma durumundan oldukça fazla etkilenirler.İnci zamanla durumu kabullenmek zorunda kalacaktır ve işleri akışına bırakacaktır. Öğretmen atanmasını ve evlenmeyi bekleyen İnci ve ailesi yaşadıkları bu şok ile hayatları alt üst olur.

Hayat Mucizelere Gebe Dizisi Oyuncuları
Kanal D ekranlarında başlayacak olan ve güçlü oyuncu kadrosuna sahip olan dizide birbirinden usta oyuncular yer almaktadır. Hem konusu ile hemde kadrosu ile dikkatleri çekeceğe benzeyen dizinin bekleyenlerinin akıllarında ki soruları bulması için bu haberimizi hazırladık.

Hande Ataizi
Damla Colbay
Yiğit Dikmen
Yusuf Akgün
Erkan Sever
Burcu Binici
Işıl Yücesoy


hayat mucizelere gebe dizisi,kanald,hayat mucizelere gebe dizisi oyuncuları,hayat mucizelere gebe konusu,hayat mucizelere gebe ne zaman başlıyor,kanal d yeni dizisi,hayat mucizelere gebe konusu ve oyuncuları
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.