Open top menu
3 Kasım 2015 Salı

Rüyada Zorla Evlendirilmek, Rüyada Evlenmek
Hemen hemen her insanın sıklığı değişkenlik göstersede uykuya daldıktan sonra gördüğü kısa yada uzun veya iyi yada kötü riyalar vardır. İnsanoğlu bu rüyalara türlü yorumlar getirerek değerlendiriyorlar. Rüya tabileri neye göre ve nasıl belirleniyor bilinmez ama uzun yıllardan bu yana gelen ve atalarımızında belli başlı konularda fikirleri ve sözleri de bu konuda kalıplaşmmış yorumlar arasında gelir. Örneğin ; At Murattır yorumu her zaman değişmeyen rüya tabirleri arasında yer almıştır. İnsanların çoğu kendisini bu yorumlara ve rüya tabirlerine öylesine kaptırmıştır ki çoğu zaman günlük yaşantılarını bu yorumlara göre değiştirip yönlendirebiliyorlar. İnançlar doğrultusunda rüya tabiri ve kahve falları insanların her zaman hayatlarında etki yaratmıştır. Özellikle türk insanının rüya gördükten sonra hemen anlamını araştırmasına hizmet etmek maksatı ile bu bölümümüzde sizlere rüya tabirleri hakkında bilgiler vereceğiz. Sizinde rüyada görmek ne anlama gelir gibi başlyan soruların olmuş olabilir. Rüyaların tabirlerini bu bölümde bulabilirsiniz.

Rüyada Zorla Evlendirilmek 
Rüyada zorla evlendirilmek, insanlarla ters düşmeye, münakaşa etmeye, düşünce ve görüş ayrılıkları içerisine girmeye işaret eder. Rüyayı gören kişinin doğrularının, bazı kimselere ters gelmesi nedeniyle o kişilerle yollarının ayrılacağına tabir edilirken bir diğer yandan da rüya sahibinin iyi geçindiği insanlarla yaşayacağı tatsızlıklar nedeniyle birbirlerine karşı seslerin yükseleceğine ve karşılıklı olarak gönül kırıklıklarının yaşanacağına tabir edilir.

Rüyada Zorla Evlendirildiğini Görmek
Rüyayı gören kişinin canının sıkılmasına, huzurunun, neşesinin ve keyfinin kaçmasına neden olacak bir takım sorunların baş göstereceği anlamına gelir. Rüya sahibinin en güvendiği, en inandığı ve en sevdikleri ile arasına mesafe girecek bir takım sorunlar yaşayacak, bu nedenle de onlarla uzak olma kararı alacak ve bundan da hiç pişman olmayacak demektir.

Rüyada Zorla Evlendirilmek İstenmesi
Bir kişinin rüyasında zorla evlendirilmek istenmesi o kişinin gülen yüzünün solmasına, moralinin bozulmasına ve suratının asılmasına neden olacak haberler alacağına ya da sözler işiteceğine yorulur. Rüya sahibinin kendisi hakkında edilen yalan yanlış sözleri işiteceğine ve bu yüzden çevresindekilere gönül koyacağına alamet eder. Bu durumda rüya sahibinin gönlünü almanın hiç de kolay olmayacağı yorumu yapılır.

Rüyada Zorla Evlendirilmeye Çalışılmak
Rüyayı gören kişinin esasen hiçbir şekilde alakası olmadığı bir konudan sorumlu tutulacağına bu olayın da onu çok üzeceğine, ağlatacağına ve yıpratacağına delalet eder. Rüya sahibinin suçsuz olduğunu ispat etmesi zaman alacağı gibi, sinirlerini de alt üst edecek ve suçsuzluğu ortaya çıkınca da özürler nafile kalacaktır diye yorumlanır.

Rüyada Zorla Evlenmek
Rüya sahibinin kendi iradesi ve kontrolü dışında bir takım sorunların ve sıkıntıların içine çekileceğine rivayet edilir. Kişi, onay vermediği ve istemediği bazı durumların ortasında kalacak ve bazı kimselerle karşı karşıya gelecek demektir.


rüyada evlenmek,rüyada zorla evlendirilmek,rüyada evlilik görmek,rüyada evlendirilme,rüyada gelin olmak,rüyada evlendiğini görmek,ruyada evlilik yapmak

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.