Open top menu
3 Kasım 2015 Salı

Kalbi Dışarıda Atan Kız, Bu Kızın Kalbi Göğsünün Dışında Atıyor
Bu günlerde çıkan haber herkesi şoke etmiş durumda. Bu kızın kalbi göğüs kafesinin dışında atıyor. Kalbi dışarıda olan kızın görüntüsü ise herkesi şaşkına çevirmiş durumda. Bir anda tüm dünyanın dikkatleri bu kıza çevrildi. Görüntüler gerçek herhangi bir yanıltma yada fotoğraf üzerinde oynama yoktur. Bu küçük kızın kalbi gerçekten dışarıda. Görenler hayrete düşerken kalbi dışarıda olan kız hakkında bilgileri sizler için bir araya getirdik.

Rusya'da yaşayan bu küçük kızın adı Virsaviya Borun o henüz daha 6 yaşında. Doktorların bu küçük kız için 6 ay bile yaşamaz demesi üzerine hayata tutunan küçük kız tam 6 yıldır kalbi dışarıda yaşıyor. Üstelik kalbinin etrafını sadece küçük bir deri tabakası kaplıyor.

6 Yaşına Kadar Kalbi Dışarıda Attı
Dünyanın hayretle karşıladığı küçük kız Virsaviya Borun ilk doğduğunda Cantrell pentolojisi adlı bir hastalıkla doğdu. Dünyada eşine pek rastlanmayan bu hastalıkla mücadele eden küçük kız bu yaşına kadar kalbini göğsünün dışında taşıdı. Oldukça zor bir hayat geçiren küçük artık tedavi için Amerika yolunda. Günlük hayatında bir çok zorluk çekiyor. Çünkü kalbini koruyan herhangi bir kemik yada göğüs kafesi yok. Çok ince bir deri tabakasının altında ki kalbine sahip çıkmak için büyük uğraşlar vermiş durumda.

Ameliyat Olması İçin 2 Yıl Daha Bekleyecek
Hayata adeta pamuk ipliği ile bağlı olan bu minik kızın yaşamı oldukça zor ve inanılmaz. Görenler nasıl olur da kalbi dışarıda atar diye düşünürken bu kız tam 6 yıldır o şekilde yaşıyor. Annesi ise isntagram hesabından kızının fotoğraflarını paylaşarak kendilerine yardım etmeleri için dünyaya sesini duyurmaya çalıştı ve başardı da. Boston Çocuk Hastanesi gönüllü olarak ameliyat imkanı sundu fakat küçük kız yüksek tansiyon nedeni ile 2 yıl sonra ameliyat edilebilecek.



kalbi dışarda atan kız, kalbi dışarıda, kalbi göğsünün dışında atıyor, virsaviya borun,kalbi dışarda olan kız

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.