Open top menu
1 Kasım 2015 Pazar

Kısmetse Olur Kim Elendi 31 Ekim Cumartesi 
Ekranların en yeni evlilik programlarından biri olan Kısmetse Olur kim elendi sorusunun cevabını bu haberimizde sizlerle paylaştık. Hafta içi yayınlanan bölümleri ile büyük dikkat çeken yarışma ilk günlerine göre artık daha fazla izleniyor. Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşan yarışmada gelin adayları ve damat adayları farklı odalarda yarışıyorlar. Kısmetse Olur 4. hafta elenen isim 31 Ekim Cumartesi günü  belli oldu. Her daim kavganın rekabetin ve tartışmanın fitilinin ateşlenmesi an meselesi olan yarışmada ipler gerilebiliyor.

Birbirinden güzel gelin adaylarının ve yakışıklı damat adaylarının yer aldığı yarışmada en favori çift yarışma sonunda evlenecek. Kısmetse Olur saati ise 12:45 olarak belirlenmiş. Tüm yarışmacılar yarışma saatinde programda olurken bitiminde ise evlerine dönebiliyorlar.Kısmetse Olur kim elendi programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Kısmetse Olur yarışmasına artık her ay elenen yarışmacılardan bir isim geri dönecek. Bu ay geri dönen isim ise kızlardan Duygu erkeklerden ise Ercan oldu. Artık bu sistem ile geri gelen yarışmacılar şanslarını bir kez daha deneyecek.


Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Kısmetse Olur Sms ile Koruma Altına Alınan İsimler 
Gelen sms oylarına göre yarışmada elenme riski taşımamak adına sms birincisi olarak koruma altına alınıyor ve o haftanın birincisi oluyor. Kızlardan Sms ile koruma altına alınan isim Ayça olurken erkeklerden koruma altına alınan isim Serhan oldu. 31 Ekim Cumartesi günü geri dönen isimler ise Duygu ve Ercan oldu. Yarışmada gergin anlar ve tanışma faslı devam ediyor.

Kızlardan Ayça Sms birincisi oldu.
Erkeklerden Serhan Sms birincisi oldu.

Kısmetse Olur Kim Elendi 31 Ekim Cumartesi 
Kızlardan MELEK Elenerek yarışmaya veda eden isim oldu.
Erkeklerden ESER Elenerek yarışmaya veda eden isim oldu.

KISMETE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Emre Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Melis Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu

Kısmetse Olur Cansel Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Ceyda Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker

Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto


kısmetse olur kim elendi,31 ekim cumartesi,kısmetse olur elenen kim oldu,kısmetse olur kim gitti,kısmetse olur kim elendi 31 ekim cumartesi,kismetse olur kim elendi

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.