Open top menu
3 Kasım 2015 Salı

İnstagram Kaydol, İnstagram Hesap Aç, İnstagram Üye Olma
Sosyal hayatımıza büyük etki eden uygulamalardan birisi olan İnstagram artık herkesin cep telefonunda kullanılıyor. İnstagram kayıt olma ve instagram hesabı açma gibi konularda sıkıntı yaşayan kullanıcılar için bu haberimizde gerekli adımları ve yapmaları gerekenleri anlatacağız. Kimisi üye olma konusunda sorunlar yaşarken kimisi ise bu işlemi kolaylıkla gerçekleştirebildi. Aşama aşama olarak detaylı bir şekilde instagram hesabı açıma ve instagram üyeliği hakkında bilgilere ulaşabileceksiniz.2010 yılınında Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram sunduğu ücretsiz üyelik imkanları ile kısa zamanda tüm dünyada kullanılmaya başladı.

Instagram ilk olarak Iphone için yapılmış ücretsiz bir fotoğraf paylaşma ve fotoğraf düzenleme uygulamasıydı ancak daha sonra android işlemcili cihazlarda da bu uygulama kullanılabilir oldu. Özellikle ilk olarak ünlülerin günlük yaşantılarından fotoğraflar paylaşması üzerine dikkatleri daha çok üzerine çeken uygulama artık android versiyonu ile birlikte bir hayli fazla kullanılmaktadır. İnstagrama kaydolmak için mail adresinizle veya var olan mevcut facebook adresinizle kullanıcı adı oluşturabilirsiniz.

İnstagram Hesabı Nasıl Açılır
Aşağıda ki adımları aşama aşama izlediğiniz takdirde eğer instagram hesabı açma konusunda sıkıntı yaşıyorsanız bu durum ortadan kalkacaktır. İlk olarak en baştan ne yapmanız gerekenler ile başlayalım sizde bu adımları uygulayarak instagram hesabınızı açabilirsiniz.

1 - Öncelikle kullandığınız cep telefonunun işletim sistemine göre yani Android kullanıyorsanız Google Play'e girin veya İos kullanıyorsanız AppStore yada Windows tabanlı bir telefon kullanıyorsanız Mağaza bölümüne girin.

2 - İnstagram yazarak arama yapın ve uygulamayı görünce indirin. Yükleme otomatik olarak başlayacaktır. Uygulamanın yüklenmesini bekleyin.

3 - Uygulama cep telefonunuza indikten sonra ana ekranında yada menü bölümünde İnstagram simgesini göreceksiniz. Tıklayın ve uygulamayı açın.

4 - Karşınıza iki seçenek çıkacaktır Giriş Yap yada Kaydol seçeneklerinden eğer hesabınız varsa giriş yap seçiyorsunuz yoksa kaydol bölümünden yeni kayıt yapacaksınız.

5 - Kaydol dediğinizde sizlere e-posta ile kayıt olma yada facebook ile giriş yapma seçenekleri gelecek. Telefonunuzda facebook hesabınız açık ise direk giriş yapabilirsiniz. Dilerseniz e-posta ile bir üyelikte yapabilirsiniz.

İnstagram hesabı açtıktan sonra kişi bul seçeneği ile telefon rehberinizde kayıtlı kişilere, diğer sosyal ağlarda arkadaşınız olan kişilere ulaşabilir ve onları instagramınızda takip edebilir, paylaştıkları fotoğraf ve videoları beğenebilirsiniz.

HOTMAİL HESABI AÇMA, HOTMAİL KAYIT OLMA

FACEBOOK AÇMA, FACEBOOK ÜYE OLMA, FACE AÇMA

TWİTTER HESABI AÇMA, TWİTTER ÜYE OLMA

SNAPCHAT HESABI AÇMA, SNAPCHAT ÜYE OLMA 


instagram kayıt ol,instagram kaydol,instagram hesap aç,instagram üye olma,instagram hesabı açma,instagram üyelik, instagram nasıl açılır,instagrama üye olma,instagram açma,instagram hesabı nasıl açılır
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.