Open top menu
2 Kasım 2015 Pazartesi

Güneşin Kızları Elif Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Ekranların en iddialı dizilerinden birisi olan ve ilk bölümünden bu yana ilgi ile izlenen Güneşin Kızları dizisine giren Elif karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz kimdir ? Güneşin Kızları Elif kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu gibi soruların cevabı için sizlere bu haberi hazırladık. Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan ve oldukça büyük bir kitle tarafında izlenen dizi yeni bölümlerinde seyirciye bir sürpriz ile ekranlara gelecek.

Güneşin Kızları dizisine Elif karakterini canlandırmak için dahil olan Dilan Çiçek Deniz büyük ilgi göreceğe benziyor. Oyunculuk yeteneğinin ne düzeyde olacağı merak konusu olurken canlandıracağı Elif karakteri Ali'nin üniversiteden daha önce aşk yaşadığı eski sevgilisi rolünde olacak. Elif ve Selin arasında geçecek olan olaylar seyircinin merak konusu oldu. 2 Kasım Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 20.bölüm ile birlikte izleyenlerine merhaba diyecek olan Güneşin Kızları dizisinde yer alacak Dilan Çiçek Deniz ekranlarda olacak.

Güneşin Kızları Elif Kimdir
Dilan Çiçek Deniz Kimdir 
19 yaşında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Dilan Çiçek Deniz dizi oyunculuğa adım attı. İlk oyunculuğunu ise Balayı filminde yapmıştır. Güneşin Kızları dizisinde Elif karakteri ile adından söz ettiriyor. Doğum yeri Sivas olan ve 1,77 boyunda olan güzel oyuncu Elidor Miss Turkey 2014 finalinde derece elde etmiştir. Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği bölümünde eğitimine devam etmektedir. Tiyatro ve şiir ile yakından ilgilenmektedir. Doğa için elinden geleni yapmayı seven bir insandır. Bazı örnek davranışları büyük kesitler tarafından takdir edilmiştir.

Yaş: 19
Boy: 1.77
Doğum Yeri: Sivas
Eğitimi: Ege Üniversitesi – Turizm Rehberliği Bölümü
Mesleği: Oyuncu – Model

Güneşin Kızları dizisinde kaç bölüm rol alacağı hakkında bet bir bilgi henüz yok. Fakat dizde Selin ile aralarında bir soğuk savaş geçeceğe benziyor. Diziyi izleyenler ise Ali'nin eski sevgilisi kim gibi soruları aramaya başlayacaklardır. Elif karakteri Ali'nin eski sevgilisi rolünde olacak. Bu yüzden aralarında aşk olan Selin ve Ali bu durumdan nasıl etkilenecek merak ediliyor. 20. Bölümü ile Güneşin Kızları dizisi Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşacak.

güneşin kızları elif kimdir, dilan çiçek deniz kimdir,güneşin kızları yeni oyuncusu, güneşin kızları elif boy kilo,güneşin kızları elif gerçek adı,elif kimdir,elif gerçek adı ne,güneşin kızları yeni gelen oyuncu,güneşin kızları alinin eski sevgilisi kim
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.