Open top menu
3 Kasım 2015 Salı

Kız Tarafı Erkek Tarafı Başvuru Formu, Nasıl Başvuru Yapılır
Show Tv ekranlarında yepyeni bir yarışma daha başlıyor. Adından da anlaşılacağı gibi Kız Tarafı Erkek Tarafı yarışması kızlar ve erkekler arasında büyük mücadeleden oluşuyor. Kız Tarafı Erkek Tarafı yarışma başvuru yapma işlemi hakkında detaylı bilgileri sizlere sunmak için bu haberimizi hazırladık. Sizde Show Tv ekranlarında yayınlanan bu programda yarışmak istiyorsanız fakat nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu haberimiz sizlere göre.

Erkek Tarafı’nın başında Alişan bulunurken Kız Tarafı’nın başında Çağla Şikel görev alıyor ve büyük mücadeleler kıyasıya yarışmalar başlıyor. Yarışmacılar taraftarlarını da arkalarına alıyorlar ve 3’er kişilik takımlar halinde kapışıyorlar, kazanan yoluna devam ediyor.

Peki ya sen kimlerle birlikte Kız Tarafı Erkek Tarafı yarışmasına katılacak ve eğlenceyi kimlerle yaşamak istersin? En yakın arkadaşlarınla mı? Çok sevdiğin akrabalarınla mı? Yediğin içtiğin ayrı gitmeyen kankalarınla mı? Kararını ver ve hemen kendi takımını topla gel! Burada herşey var oyun, sohbet, didişme, aksiyon, kahkaha burada. Sen ekibine güveniyorsan ve bu konularda iddialıyız diyorsan al ekibini hodri meydan.

Nasıl Katılırım ? 
3 kişi ana ekip olmak üzere sahnede yarışacaksınız. Arkanıza destekçi olarak alacağınız ekibi seçmekte özgürsünüz dilerseniz arkadaşlarınız dilerseniz akrabalarınız karar sana ve size ait topla gel ekibi kıyasıya mücadele sen de yarış sende kazan. Yapmak gereken tek şey aşağıda yer alan Kız Tarafı Erkek Tarafı Başvuru Formunu doldurmak ve yollamak.


 kız tarafı erkek tarafı başvuru


kız tarafı erkek tarafı başvuru,kız tarafı erkek tarafı yarışmasına nasıl katılırım,kız tarafı erkek tarafı yarışması başvuru formu,show tv kız tarafı erkek tarafı yarışma başvurusu,nasıl başvuru yapılır, kız tarafı erkek tarafı yarışmasına nasıl başvuru yapabilirim

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.