Open top menu
29 Ekim 2015 Perşembe

Kısmetse Olur Melis Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları
Kanal D'nin evlilik programlarından birisi olan Kısmetse Olur yarışmasında ki yarışmacılar hakkında detaylı bilgileri bir araya getirdik. Kısmetse Olur Melis kimdir. Melis kaç yaşında boy ve kilosu hakkında tüm bilinmeyenleri ve merak edilenleri sizler için araştırdık ve bu bölümde sunduk. Ekran başında yarışmayı izleyen seyircilerin akıllarında ki sorular bu yönde. Hafta için gündüz kuşağında en çok izlenen programlardan birisi olmayı başaran yarışma izlenme oranlarında aradığı başarıyı elde etti ve reytingler de en üst sıralarda yer almaya başladı.

Genellik ile gündüz kuşağında ev hanımlarının tercihi olan yarışmalardan İşte Benim Stilim' e rakip geldi. Aynı formatta ilerleyen moda yarışması olan ve bir kaç sezondur yayınlanan İşte Benim Stilim yarışmasından sıkılan hanımlar artık farklı konsepti olan Kısmetse Olur'u izlemeye başladı. Gelen bilgilere göre ise iki yarışma arasında ki reyting oranları arasında ki fark kapanmış gibi görünüyor hatta Kısmetse Olur yarışmasının reytingleri daha yüksek olduğu öğrenildi.

Kısmetse Olur yarışmasında elemeler Cumartesi akşamları yapılıyor. Seyirciden gelen sms oylarına göre elenen isim belli olurken aynı anda 10 bin TL ödülün sahibi de belli oluyor. Yer yer gözyaşının yer aldığı yarışmada büyük mücadele devam ediyor. Erkeklerden gelen tepkiler kızların ya ağladıkları yada kavga ederek birbirlerini yediklerini yönünde oluyor. Kızları odasında yaşanan gerginlikleri kendi odalarından izleyen erkekler ise yarışmacılar hakkında yorumlarını dile getiriyorlar.


Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...


Kısmetse Olur Melis Buse Kimdir Kaç Yaşında Boy ve Kilo 
Bu sezonun en iddialı evlilik programlarından birisi olan ve gündüz en çok izlenen yarışmalar arasında yer alan Kısmetse Olur yarışmasında ki güzel yarışmacılar adından söz ettirmeye devam ediyorlar. Bu isimlerden birisi olan ise Melis Buse Betkayan hem fevri hareketler hemde farklı düşünceleri ile adından söz ettiriyor.

MELİS BUSE BETKAYAN
Yaşı : 23
Eğitim durumu : Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunu
Meslek : İç Mimar
Memleket: Sivas
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz rengi: Açık kahve
Boy: 1.71
Kilo: 54
Burç: Balık

KISMETE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Emre Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Melis Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu

Kısmetse Olur Cansel Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Ceyda Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker

Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto



kısmetse olur melis kimdir, kısmetse olur melis boy kilo, melis buse betkayan, kısmetse olur melis kaç yaşında nereli,ne iş yapıyor, kısmetse olur melis fotoğrafları,kısmetse olur melis buse betkayan,kısmetse olur melisin babası ne iş yapıyor

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.