Open top menu
30 Ekim 2015 Cuma

YouTube Mp3 Dönüştürücü Programlar, Youtube Videolarını Mp3'e Çevirme 
Son yılların en çok video yüklenen video paylaşım sitelerinin başında gelen Youtube milyolarca kişinin uğrak yeri. Youtube mp3 çevirme işlemi ise hemen hemen herkesin merak ettiği ve kullandığı bir yöntem oluyor. Youtube'da izlenen videoları mp3 olarak kaydetmek isteyen kullanıcılar bunun nasıl yapılacağını aramaya devam ediyor. Bilindiği üzere en büyük video paylaşım sitelerinden birisi olan ve dünya üzerinde her gün milyonlarca kişinin girip video izleyip müzik dinlediği platform haline gelen sitede bu imkan mümkün.

YouTube, bir video barındırma web sitesidir. Merkezi Amerika Birleşik Devletleri'deki San Bruno, Kaliforniya şehrindedir. 15 Şubat 2005'te 3 eski PayPal çalışanı tarafından kurulmuştur. Kasım 2006'da Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınmıştır. Günümüzde Google'ın yan kuruluşlarından biri olarak faaliyetine devam etmektedir. Site, kullanıcılarına video yükleme, izleme ve paylaşma imkanı sunmaktadır. Medya şirketleri ve kullanıcı üretimi videoların gösterimi için WebM, H.264 ve Adobe Flash Video teknolojilerini kullanır. Genel olarak; Video klipler, televizyon klipleri, müzik videoları, video bloglar, kısa özgün videolar ve eğitim videoları gibi içerikler yayınlanmaktadır.

YouTube Mp3 Dönüştürücü Programlar
Bu işlemi online olarak yapan siteler mevcut bu sitelere ulaşmak için google arama motoruna youtube mp3 dönüştürme yazıp aratmanız yeterli olacaktır ve bu siteler karşınıza çıkacaktır.
Program yardımıyla dönüştürmek isteyenler için ise belli başlı bir iki program önerebiliriz.

1 - Ücretsiz Youtube Video Çevirici

2 - Video To Mp3 Programları

3 - Youtube Converter


youtube,youtube mp3,dönüştürücü,video,yotube video çevirme,youtube music,youtube mp3 dönüştürücü,youtube mp3 çevirici,youtube müzik çevirme,youtube video çevirme,youtube videoları nasıl mp3 e çevrilir,youtube mp3 çevirici programlar

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.