Open top menu
21 Ekim 2015 Çarşamba

Takma Kirpik Nasıl Takılır ? Kirpik Takma YöntemiTüm kadınların makyaj konusuna verdikleri önemi ve değeri bilmeyen yoktur bakımlı kadınların tek ortak noktasıdır makyaj ve güzellik. Ayna karşısında saatler geçiren ve daha kusursuz görünmek için büyük zaman harcayan kadınlar güzelleşmek uğruna her şeyi yapabiliyorlar. Takma kirpik ile gözleriniz daha güzel görünebilir. Takma kiprik bakışlarınızın duygusunu da değiştirebilir. Bir ço kadın yada genç kız kirpik nasıl takılır sorusunun cevabını aramıştır. İlk seferde zor gibi görünen takma kirpiklerin takılması aslında basit.

Bu haberimizde kirpik nasıl takılır yöntemleri nelerdir ve en kolay nasıl takılır bunlardan bahsedeceğiz. Bilenler bilir fakat ilk kez takacak olanlar yada bir türlü beceremeyip alışamayanlarda mevcut. Çeşit olarak ikiye ayrılan kirpikler şerit ve tekli kirpikler olarak satılmaktadır. Şerit kirpikler, normal düz bir şerit halinde olan kirpiklerdir. Tekli kirpikler ise tek tek yapıştırılması gereken kirpiklerdir. Doğallık açısından bakıldığında tek tek yapıştırılan kirpikler ilk sırayı almaktadır. Ama kolaylık açısından ise şerit kirpikler kullanıcılar tarafından daha çok tercih edilmektedir.

Takma Kirpik Nasıl Takılır 

  • Yapıştırıcıyı şeridin göze yapıştırılacak kısmına eşit şekilde sürdükten sonra biraz beklemelisiniz.
  •  Ardından cımbız yardımıyla takma kirpiği alıp gözünüze, kirpiklerimizin üstüne yapıştırmalısınız. 
  • İlk adımda istediğiniz yeri tutturamazsanız endişelenmenize gerek yok. 
  • Yapıştırıcı tamamen kuruyana kadar düzeltme hareketlerinizi cımbız yardımıyla yapabilirsiniz. 
  • Bu noktada ufak bir uyarıyı dikkate almalısınız. 
  • Takma kirpiğinizi göz pınarlarınıza çok yakın şekilde yapıştırmayın.
takma, kirpik, nasıl, takılır, kiprik nasıl takılır, takma kiprik, kiprik nasıl takılır, kirpik, nasıl takılır,nasıl yapılır

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.