Open top menu
22 Ekim 2015 Perşembe

Analar Ve Anneler Dizisi Konusu ve Oyuncuları 
Bu sezon ekranlarda başlayan yeni dizilerden bir tanesi de Analar ve Anneleri adlı dizi oldu. İlk bölümü ile büyük ilgi gören dizi 22 Ekim Perşembe günü Atv ekranlarında ilk bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Geniş ve usta oyuncu kadrosu ile etkili konusu seyirciyi ekran başına kilitledi. Ay Yapım imzalı ilk bölümüyle ATV'de ekrana gelen 'Analar ve Anneler' dizisinde genç oyuncular Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü ilk kez anne rolüyle izleyici karşısına çıkıyor.

Senaristliğini Berkun Oya'nın yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in kadrosunda Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı "Analar ve Anneler" 22 Ekim Perşembe günü saat 20.00'da ATV'de başladı. Ekran başında dizinin ilk bölümünü izleyenler diziden memnun kaldı.

Analar ve Anneleri Dizisi Konusu 
Kader ve Zeliha adlı iki genç başlarından geçen kötü olaylar sonucunda hamile kalırlar. İstanbul'da yolları kesişen bu iki kız karnında bebekleri ile ortada kalırlar. Kader sevdiği adamın babası tarafından tecavüze uğrar. Sevdiği adamı ve köyünü terk eden Kader yıkılır. İstanbul'a kaçar ve burada siyasi nedenler ile olaylara karışan sevgilisini dayısı tarafından öldürülmüş olarak bulur. Tüm bu olaylar zincirlemesin de iki kadın kötü olaylara maruz kalırlar

Analar ve Anneleri Dizisi Oyuncuları
Atv ekranlarında bu akşam başlayan ve oldukça etkili konusu ile çok fazla ilgi gören dizinin konusu kadar oyuncuları da konuşuldu usta ve başarılı isimlerden oluşan dizinin oyuncuları arasında Okan Yalabık ve Sinem Kobal yer alıyor.Sinem Kobal, dizide üniversite öğrencisi, evli bir genç kadın olan Zeliha karakterini canlandırıyor. Aynı üniversiteden arkadaşı olan Tahsin'e ise Medcezir dizisiyle yıldızı parlayan Metin Akdülger hayat veriyor. Taşrada yaşayan Kader karakterini canlandıran Hazar Ergüçlü'ye ise genç ve başarılı oyuncu Ulaş Tuna Astepe, Mustafa karakteriyle eşlik ediyor.

Analar ve Anneleri Dizisi Kader - Hazal Ergüçlü
Analar ve Anneleri Dizisi Zeliha - Sinem Kobal
Analar ve Anneleri Dizisi Ayhan - Okan Yalabık
Analar ve Anneleri Dizisi Mustafa - Ulaş Tuna Astepe

analar ve anneler, dizisi, konusu, oyuncuları, analar ve anneler dizisi, dizi, atv, hikayesi, 

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.