Open top menu
23 Ekim 2015 Cuma

Rüyada Cami Görmek Ne Anlama Gelir
Rüyada cami görmek güzel ve iyidir. Rüyasından cami gören kişinin ekmeğine haram karışmaz. Bu kişi dinine düşkün ve bağlı kimsedir ve dini görevlerini her daim yerine getirir. Cami aynı zamanda para kazanmak için bir işle meşgul olmak anlamına gelir. Şehirde görülen cami saygı duyulup, hürmet edilmesi gereken aile büyüklerine işaret eder. Günahsız birinin camiye girmesi çok güzel şeylere işaret eder. Ruhun ve bedenin temizliğine, adil olmaya, eline, diline ve beline hakim olmaya ayrıca dine duyulan sevgi ve saygıya işaret eder. Caminin tavanı ülke yöneticiliğinde en üst mevkide olan kişiyle olan samimiyete delalet eder.

Rüyada Camide Ölmek
Rüya sahibinin camide öldüğünü görmesi çok hayırlı bir rüyadır. Bu rüyaya göre kişi bu dünyadan tüm günahlarından arınmış olarak tertemiz ayrılacak demektir.

Rüyada Camide Namaz Kılmak
Rüyada camide namaz kılmak güzel ve hayırlıdır. Rüya sahibi eğer camide namaz kıldığını ve namazını bitirme şerefine nail olduğunu görürse bu rüya sahibinin istediklerinin ve gönlünden geçen dileklerin gerçek olmasına işaret eder.

Rüyada Cami Minaresi Görmek
Mutlu bir hayata sahip olunacağına yorulur. Rüyayı gören kişinin, temiz bir ahlaka sahip olması sayesinde herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, bu sayede sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, kendisini hiç beklemediği ve düşünmediği kadar güzel bir işin başında bulacağına delalettir. Rüyada cami minaresi yapmak, güzel bir işin başlamasına vesile olmaya, topluma yararlı bir insan olmaya, iş konusunda sıkıntı çeken birine destek vermeye, Allah yolunda çok hayırlı işlere imza atmaya, fakir fukaraya yardım konusunda bir ortaklığa önayak olmaya  ve sorunların çözümü için adım atmaya alamet eder.

rüyada cami görmek, rüyada cami yaptırmak, rüyada camide namaz kılmak, rüyada cami minaresi görmek,rüyada camiye girmek,rüyada camide günah işlemek,rüyada cami gördüm
Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.