Open top menu
21 Ekim 2015 Çarşamba

Onur Air Bilet Fiyatları 39 TL, Onur Air Fırsat Uçuşları  
Sayılı hava yolu şirketlerinden birisi olan Onur Air yaptığı fırsat uçuşları ile çok uygun fiyatlara uçuşları ile büyük ilgi odağı oldu. Vatandaş nasıl olur da 39 TL'ye uçak bileti olur sorusunun cevabını bir türlü bulamadı. İstanbul İzmir Uçak Bileti Fiyatı Onur Air'de 39 TL. Onur Air kampanyası tüm vatandaşlarda şaşkınlık yarattı. Bu kadar ucuza uçak bileti olması insanların aklında soru işareti de yaratmadı değil.

Onur Air kendi sitesinde yer alan Fırsat Uçuşları bölümünde diğer şehirlere olan uçuş fiyatlarını bulabilirsiniz. Onur Air, 01 Kasım - 26 Mart tarihleri arasında iç hat biletlerini 39 TL'den ve dış hat bilet fiyatlarını 39 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sununca, şirketin internet sitesi yoğun ilgi nedeniyle sıkıntı yaşadı. Sizde bu kampanyadan yararlanmak istiyorsanız hemen bir bilet almak için resmi sitesi olan Onur Air'in sitesine girerek fırsat uçuşları bölümünden birini seçebilirsiniz.

ONUR AİR KAMPANYASI - UÇAK BİLETLERİ 39 TL 
Yoğun ilgi gören Onur Air bu kampanya ile 19 Ekim'de başlayan ve 28 Ekim'e kadar sürecek kampanyası ile uçuşları tek yön ve her şey dahil dış hatlarda 39 dolar olarak belirledi ve iç hatlarda 39 TL'den başlayan fiyatlarla uçuş imkanı sundu. Onur Havayolları'nın kampanyasında 28 Ekim 2015'e kadar biletini satın alan yolcular, 1 Kasım 2015-26 Mart 2016 tarihleri arasında '39 Kampanyası'ndan yararlanma imkanı bulabilecekler. Bu kampanyada bütün vergiler ve servis ücretleri dahil, tek yön iç hatlar 39 TL'den, dış hatlar ise 39 Dolar'dan başlayacak. Siteye bir anda yoğun ilgi ile girilmesi sitenin yavaşlamasına ve donmasına neden oldu.

Online uçak bileti satın almak için http://www.onurair.com/tr/ adresine ulaşılabilir.


our air, 39 tl, kampanya, uçak bileti, ucuz, bilet, uçuş, ne kadar, fırsat uçuşları, onur air bilet fiyatları, ucuz uçak bileti,onur air nasıl bir kampanya yaptı,onur air biletleri neden ucuz,onur air

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.