Open top menu
22 Ekim 2015 Perşembe

Rüyada Köpek Görmek, Rüyada Köpek Öldürmek
Rüyada köpek görmek günah işlemekte cesaretli, zevk ve sefaya düşkün bir kimseye işarettir. Bir kimse rüyada kendisini bir köpek ısırdığını veya tırmaladığını görse, o kimseye hissettiği acı kadar düşmanından bir zarar erişir.Dişi köpek, inatçı ve kötü bir aileden kadındır. Köpek yavrusu, sevimli bir çocuktur. Eğer köpek beyaz olursa, o çocuk mümindir. Siyah olursa, ailenin büyüğü olur. Köpek zevk ve sefaya düşkün bir kimsedir. Rüyada çoban köpeğine sahip olmak, rüya sahibinin bir mülkten elde edeceği menfaata işarettir. Ev köpeği, düşmandır.

Rüyada gördüğünüz köpek sizi korkutuyor ve kaçmanıza sebep oluyorsa, bir adam ve onun sadık dostlarının bir araya gelip size zarar vermesi gibi bir durum söz konusu olur. Rüyasında bir köpeğin kendisine saldırdığını fakat ısırmadığını görmek, düşmanlarının kendisine diş bilediklerine, fakat zararları dokunmayacağına delalet eder.

Rüyada Köpek Öldürmek
Rüyada köpek öldürmek düşmanı yenmeye işarettir.Bir ev köpeği olduğunu ve bahçesinde veya caddede gezdirdiğini görmek, o kimsenin keyfine düşkün ve merhametli bir kişi olduğuna delâlet eder .Av köpeği besleyen kimse, gösteriş’ seven bir kişi olarak tanımlanır. Sokakta sürü halinde havlayarak giden köpekleri gören, içinde beslediği bütün isteklerine kavuşur. Rüyasında kendisinin birdenbire bir köpek olduğunu görmek, onun başkalarına karşı pek kibirli ve pek mağrur davrandığına işarettir.

Köpeklerle beraber havladığını gören kimse, arzusuna erişir. Köpekleri öldürdüğünü gören kimse, düşmanına galip gelir. Evvelce köpek olduğu halde, birdenbire insan olduğunu görmek, tövbe ve istiğfar etmeye ve Allahın yasakladığı her şeyden el etek çekmesi gerektirdiğine delalet eder.

Bir kimse rüyada av köpeklerinin ava çıktıklarını görse bu rüya bütün insanlar hakkında hayırdır. Av köpeklerinin avdan döndüklerini veya şehre girdiklerini görse, işsizliğe işarettir. Ev köpeği, düşmandır. Av köpeği elde edilecek menfaate, tazı, ehli için yöneticiliğe, diğerleri için güç ve varlık sahibi olmakla birlikte insanlıktan nasibi olmamaya işarettir.

Rüyada Köpeğin Isırdığını Görmek
Rüyada kendisini bir köpeğin ısırdığını veya tırmaladığını görmek, rüya sahibinin hissettiği acı kadar düşman tarafından gelecek bir zarara delâlettir.

Rüyada Köpek Kovalaması
Rüyada köpek kovalaması görmenin tabiri edilebilmesi için öncelikle rüyada köpeğin görülmesinin yarattığı anlamlara bakmak gerekir. Rüyalarda görülen nesnelerin ve olayların her biri farklı anlamlar taşıdığı için rüyada köpek kovalaması görülmesi olayı da bu duruma bağlı olarak yorumlanabilmektedir. Belirtilen ilkeler göz önünde tutulunca rüyada köpek kovalaması görmenin ana tabir elemanının rüyada görülen köpek simgesinin tanımlanması olmaktadır.


Rüyada Uçak Kazası Görmek, Rüyada Uçak Düştüğünü Görmek

Rüyada Labirent Görmek, Rüyada Labirentte Kaybolmak

Rüyada Bağlama Çalmak, Rüyada Saz Çalmak

Rüyada Yılan Görmek, Rüyada Yılan Sokması

Rüyada Eski Sevgiliyi Görmek, Rüyada Sevgili Görmek

Rüyada Kendini Çıplak Görmek, Rüyada Soyunmak

Rüyada Padişah Görmek, Rüyada Padişah Olmak 

Rüyada Adam Bıçaklamak, Rüyada Adam Öldürmek

Rüyada Tacize Uğramak, Rüyada Taciz Edilmek

Rüyada Hamile Kalmak, Rüyada Çocuk Yapmak

rüyada köpek görmek, rüyada köpek ısırması, rüyada köpek öldürmek, rüyada köpek kovalaması,rüyada köpek eti yemek, rüyada köpekten kaçma

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.