Open top menu
20 Ekim 2015 Salı

Mayıs Kraliçesi Dizisi 
Show Tv ekranlarında yeni başlayacak olan ve bir hayli iddialı bir giriş yapmayı bekleyen dizilerden biriside Mayıs Kraliçesi oldu. Çok yakında ilk bölümü ile ekranlarda yerini almaya hazırlanan dizinin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilmeye başlandı. Henüz yayın saati ve günü belli olmayan dizinin tanıtımları sürüyor. Baş rollerinde Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear ve Samet Sırmalı gibi oyuncular rol alıyor. Yönetmen koltuğunda oturan isim Korhan Bozkurt olurken yönetmen ise Birol Güven olarak belirtildi.

Dizinin ilk tanıtımlarında kaynak işçisi olan bir kızı kaynak yaparken gördük ve daha sonra detaylı bilgiler geldi. Mint Yapım imzalı dizi Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun,Selçuk Borak, Dorukcan Özgüler ve Karel Sinem Gürtekin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Mayıs Kraliçesi Dizisi Nehir Kimdir Boy Kilo Yaş 
Yağmur Tanrısevsin

24 Ağustos 1994 Mersin doğumlu olan başarılı ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin "Güneşi Beklerken" dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı "blumia hastası" "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanınmıştır.İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandırmıştır.Bambi reklamının marka yüzü olmuştur. Son olarak ise Mayıs Kraliçesi adlı dizide Nehir karakterine can vermektedir.

Yağmur Tanrısevsin Kaç Yaşında 
24 Ağustos 1990 ( 24 yaşında )

Yağmur Tanrısevsin Boyu 
166 cm

Yağmur Tanrısevsin Kaç Kilo
54 kg

Yağmur Tanrısevsin Doğum Yeri
Mersin

Yağmur Tanrısevsinv Sevgilisi
Oğuzhan Koç

Yağmur Tanrısevsin Göz Rengi
Kahverengi

Yağmur Tanrısevsin Saç Rengi
Kahverengi


mayıs kraliçesi,nehir,kimdir,dizisi,mayıs kraliçesi dizisi nehir,nehir boy kilo,mayıs kraliçesi nehir gerçek adı,mayis kralicesi nehir kim,yağmur tanrıevsin,mayıs kraliçesi nehir fotoğrafları

Different Themes
Written by Lovely

Aenean quis feugiat elit. Quisque ultricies sollicitudin ante ut venenatis. Nulla dapibus placerat faucibus. Aenean quis leo non neque ultrices scelerisque. Nullam nec vulputate velit. Etiam fermentum turpis at magna tristique interdum.

0 yorum

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.