Open top menu
18 Kasım 2015 Çarşamba
Scorp'ta Neden Video Çekemiyorum, Scorp Video Hatası

Scorp Neden Video Çekemiyorum, Scorp Video Hatası
Milyonlarca kişinin kullandığı son dönemin en çok kullanılan uygulaması Scorp Video Çekme Hatası ile karşı karşıya kalan kullanıcılar bu sorun nedenini aramaya başladılar. Scorp kullanıcıları video çekmek istediğinde şu uyarı ile karşılaştılar ''Scorp Valla kasıtlı yapmadık bir an önce Android'lerde olabilmek için video çekme özelliğini getirceğiz. Küsme bize en kısa sürede sorunu çözeceğiz'' gibi bir mesaj aldılar.

En popüler uygulamalar arasında yer alan Scorp büyük bir kesim tarafından kullanılan uygulamalar arasında yer aldı ve kısa sürede geniş kitlelere ulaştı. Tamamı genelde gençlerden oluşan kullanıcılar konu açarak konu ile ilgili videolar çekip yayınlıyorlar. Birbirinden komik ve eğlenceli konuların açıldığı uygulama ücretsiz olarak cep telefonlarına yüklenebiliyor.

Scorp'ta Neden Video Çekemiyorum ? 
Evet son günlerde herkesin merak ettiği konu hakkında net bir açıklama gelmedi ve bir çözüm sunulmadı. Fakat edinilen bilgilere göre Scorp'ta video çekememe sorununun güncelleme esnasında video çekmeye çalışmaktan olduğu bildirildi. Çözüm olarak uygulamayı kaldırıp tüm çerezleri silip tekrar yüklemek olduğu söylendi. Uygulamayı silip gereksiz dosyaları yani çerezleri temizledikten sonra tekrar yüklemek ve güncellemek sorunu ortadan kaldırdığı söyleniyor.

Scorp Video Çekme

1 - Scorp uygulamasını çalıştırın...
2 - Login butonuna basarak giriş yapın.
3 - Sağ üst köşede üç şerit halinde bulunan simgeye dokunun.
4 - Kamera simgesine dokunun.
5 - Videonuzu çekmeye başlayın.


scorp video sorunu, scorp video çekememe, scorp neden video çekemiyorum, scorp valla kasıtlı yapmadık, scorp video hatası, scorp video neden çekilmiyor,scorp valla kasıtlı yapmadık hatası,scorp video çekme sorunu

Read more
Kizoa İle Slayt, Video Ve Kolaj Hazırlayalım

Blog yazılarında fotoğraf, video, animasyon, slayt gösterisi gibi görsel öğelerin kullanılmasının öneminden defalarca bahsettik. Bu şekilde oluşturulan içerikler her zaman daha fazla ilgi görür, daha çok paylaşılır.

Bloggerların en büyük sorunu ise bloglarında veya çeşitli projelerinde kullanmak istedikleri bu görsel öğeleri oluşturacak programlara ve bu programları kullanabilecek yetiye sahip olmamaktadır.

Bu durumda devreye her zaman olduğu gibi ücretsiz online araçlar giriyor. Bu yazıda tanıtacağım Kizoa isimli online araç ile sadece birkaç dakikada, ücretsiz ve profesyonel slayt gösterileri, kolajlar, animasyonlar ve videolar oluşturabilirsiniz. Bloggerların çok işine yarayacağını düşündüğüm bu araçla neler yapabileceğinizle ilgili birkaç örnek vermek istiyorum.

Fotoğraf Düzenleme

Neredeyse her yazıda kullandığımız görseller üzerinde oynayarak benzersiz çalışmalar yaratabilirsiniz. Bunun için;

1. “Fotoğraf/Video Ekle” butonuna bastıktan sonra açılan pencereden düzenlemek istediğiniz fotoğrafı seçin.



2. Seçtiğiniz fotoğraf yüklendikten sonra “Düzenle” seçeneğini seçin.



3. Düzenleme ekranında fotoğrafınız üzerinde pek çok oynama yapabilirsiniz. Yüzlerce çerçeveden birini kullanabilir, efektler ekleyebilir veya filtreler uygulayabilirsiniz.



Düzenleme işleminiz bittikten sonra “Kaydet” butonuna basıp, yeni bir kopya oluşturduktan veya mevcut fotoğrafı değiştirdikten sonra fotoğrafı bilgisayarınıza indirebilirsiniz.


Slayt Gösterisi Oluşturma Ve Bloga Ekleme

Kizoa’yı öne çıkaran en güzel özelliklerinden biri web için slayt gösterisi hazırlamaya ve bunu farklı formatlarda kaydetmeye olanak sağlaması. Bunun için;

1. ”"Slayt Gösterisi Yap” butonuna bastıktan sonra açılan pencerede “Şablonlar” ve “En Baştan” seçeneklerini göreceksiniz. Hazır şablonlardan birinde küçük değişiklikler yaparak harika slaytlar oluşturabilir veya sıfırdan kendi slaytınızı oluşturabilirsiniz. Ben hazır şablonları kullanacağım.



2. Sol taraftaki “Durumlar” sekmesinden istediğiniz şablonu seçtikten sonra yan tarafta önizlemesini görebilirsiniz. Önizlemenin hemen altından tercihi göre müziği değiştirdikten veya kapattıktan sonra “İleri” butonuna tıklayın.



3. Sırada slayt gösterisinde gösterilecek fotoğrafları seçmek var. 3 seçeneğiniz var, Facebook hesabınıza bağlanarak oradaki fotoğraflarınızdan seçim yapabilir, bilgisayarınızda kayıtlı fotoğrafları yükleyebilir veya demo fotoğrafları kullanabilirsiniz.



4. Ve slayt gösteriniz hazır. Şimdi sıra bu slayt gösterisini blogunuza ekleyerek ziyaretçilerinizi etkilemeye geldi. Sağ taraftaki seçeneklerden “Kaydet” butonuna tıkladıktan sonra açılan pencereden “Bloga Ekle”  butonuna basın.



5. Ayarlarınızı yaptıktan iframe kodunu kopyalayıp blogunuzda içerisine eklemek istediğiniz yazının HTML bölümüne girin ve slaytın gözükmesini istediğiniz yere iframe kodunu yapıştırın.



Yazıyı yayınla dedikten sonra slayt gösteriniz yazının içerisinde okuyucuları karşılamaya hazır.

Fotoğraflardan Kolaj Yapma

Özellikle bayan bloggerların moda, yemek, kendin yap konulu bloglardında sıkça kullandıkları kolajları siz de kolayca yapabilirsiniz. Bunun için;

1. “Kolaj Yap” butonuna bastıktan sonra açılan pencerede “Tablolar & Sihirli Kolajlar”, “Şablonlar” ve “En Baştan” seçeneklerini göreceksiniz. Hazır şablonlarda ve tablolarda her konuya uyacak kolajlar yapmanızı sağlayan seçenekler mevcut.



2. Sol taraftan itediğiniz şablonu seçtikten sonra yan tarafta önizlemesini görebilirsiniz. Şablonların bazıları hareketli olduğundan tercihinizi yaptıktan sonra “Seç” butonuna basın.



3. Sırada kolaja eklenecek fotoğrafları seçmek var. 3 seçeneğiniz var, Facebook hesabınıza bağlanarak oradaki fotoğraflarınızdan seçim yapabilir, bilgisayarınızda kayıtlı fotoğrafları yükleyebilir veya demo fotoğrafları kullanabilirsiniz.



4. Fotoğrafları seçtikten sonra kolajınız oluşturulacaktır. Fotoğraflarda ve varsa şablondaki metinde istediğiniz değişiklikleri yaptıktan sonra “"sağ alt taraftaki “İndir” butonuna basın.



5. Kolajın boyutunu belirledikten sonra tekrar “İndir” butonuna basarak kolajı .jpg olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz.



Oldukça yüksek çözünürlüklü ve kaliteli, bu kolajı blog yazılarınızda ve çeşitli projelerinizde kullanabilirsiniz.

Daha Fazlası

Kizoa’yı kullanmak için http://tr.kizoa.com/ adresini ziyaret edebilir, Türkçe yardım videolarını izleyerek kullanımı hakkında destek almak için YouTube kanalına bakabilirsiniz.
Read more
Türkiye'nin EURO 2016'daki Rakipleri

Türkiye'nin EURO 2016'daki Rakipleri
Play-Off maçlarından sonra sıra geldi rakiplerin belli olmasına ve kura çekimlerine. Euro 2015 Türkiye'nin rakipleri belli oluyor. Fransa'da düzenlenecek olan Euro 2016 24 takımın belli olmasıyla daha da bir heyecan kazandı. Torbalar belli oldu ve çekiliş günü beklenmeye başladı. Toplamda 4 torba olacak ve Fransa ev sahipliğinden dolayı ilk torbada yer alacak. Çekiliş ile rakip olarak karşımıza çıkacak olan takımlar belli oldu. Türkiye 4. torbada yer alacak ve kura sonucunda rakiplerini bekleyecek.

EURO 2016 Eleme Grubu maçlarının bitmesi ile endi gruplarında ilk 2 sırayı hak eden 18 takımın ardından diğer başarılı takımlar yani gruplarında üçüncülük elde edenler doğrudan katılma olanağı buldu. Türkiye, Fransa'daki finallere üçüncü olarak başarılı bir şekilde katılma hakkını elde etti. EURO 2016 finallerinin kura çekimi ise 12 Aralık 2015'te Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak. Finallerde 24 takım dörderli olarak 6 gruba ayrılacak.

EURO 2016 Kura Çekimi Yapılacak Torbalar

1. Torba: Fransa, İspanya, Almanya, İngiltere, Portekiz, Belçika
2. Torba: İtalya, Rusya, İsviçre, Avusturya, Hırvatistan, Ukrayna
3. Torba: Çek Cumhuriyeti, Polonya, Romanya, Slovakya, Macaristan, İsveç
4. Torba: Türkiye, İrlanda, İzlanda, Galler, Arnavutluk, Kuzey İrlanda

Türkiye bu torbalardan hangi takımlar ile eşleşecek ve rakipleri kimler olacak merakla bekleniyor. Grubumuzda üçüncülük ile çıkmamızdan dolayı doğrudan katılım hakkını elde ettiğimiz Euro 2016 finallerinde nasıl bir başarı elde edeceğiz rakiplerimiz karşısında nasıl bir oyun sahada sergileyeceğiz hep birlikte göreceğiz. Kuralar 12 Aralık 2015'te çekilecek ve net olarak rakipler belli olacak.


euro 2016 rakiplerimiz, türkiye rakipleri, milli takım rakipleri, türkiye hangi takımlarla eşleşti, hangi grupta,milli takım rakipleri, euro 2016 milli takımın rakibi kim oldu, fransa euro 2016 milli takım muhtemel rakipleri

Read more
Gecenin Kraliçesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Gecenin Kraliçesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Bu sezon başlayacak olan iddialı dizilerden bir tanesi de Gecenin Kraliçesi adlı dizi olacak. Hem oyuncu kadrosu ile hemde konusu ile büyük dikkat çekecek olan dizi yakında Star ekranlarında başlıyor. Meryem Uzerli yeni dizisi olan Gecenin Kraliçesi dizisinin konusu ve oyuncuları hakkında ki detaylı bilgileri sizler için bir araya getirdik. Hikayesi nedir oyuncuları kimler merakla beklenen dizinin merak edilen yanları oldu.

Büyük bir hayran kitlesini oluşturan ve hem güzelliği ile hemde oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ilk olarak ise Hürrem karakteri ile tanıdığımız Meryem Uzerli bu dizide rol alacak. Sevenleri tarafından büyük destek alan oyuncuyu herkes yeniden dizilerde görmek istiyor. Gecenin Kraliçesi Meryem Uzerli'nin ülkemizde rol aldığı ikinci dizi olacak. Dizi seti ekibi, dizinin çekimleri esnasında neşeli anlara tanıklık ediyorlar yaptıkları  ''Bu diziyi izlemeye 'Cesaret' lazım' espirisiyle herkesi kahkahaya boğdular. Büyük bir ekip ile ve eğlenceli ortamda çekilen dizi yakında başlıyor.

Gecenin Kraliçesi Dizisi Ne Zaman Başlıyor ? 
Oyuncuları ve konusu ile daha yayın tarihi belli olmadan merakla beklenen dizi çok yakında Star ekranlarında başlayacak konusu ve oyuncuları hakkında daha detaylı bilgiler ilerleyen günlerde buradan sizlere sunulacaktır. Dizinin çekimleri devam etmek yayın tarihi ise henüz belli değil.

Gecenin Kraliçesi adlı dizinin Fransa’daki çekimlerinde yansıyan görüntülerde diğer oyuncularında belli olması ile oyuncu ladrosu şekillenmeye başladı. Çalıkuşu ve Kanıt dizilerinde yer alan Deniz Celiloğlu dizinin kadrosuna katılan isimlerden oldu. Dizide ayrıca Fransız oyuncular; Arnaud Mizon, Yann Lerat,Pierre Dieulafait ve Alexandra Campanacci yer alacak. Meryem Uzerli rol arkadaşı için ''24 saat rol arkadaşım Murat olsun. Yoksa ben oynamam’ diye yalvardım. Sonuçta oldu. Başka biri olsa ölürdüm” dedi.


gecenin kraliçesi,oyuncuları,konusu,hikayesi,gecenin kraliçesi oyuncuları,meryem uzerli yeni dizisi,gecenn kraliçesi ne zaman başlıyor,gecenin kraliçesi ilk bölüm ne zaman

Read more
Selin İle Ali Gerçekte Sevgili Mi ? Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu ?

Selin İle Ali Gerçekte Sevgili Mi ? Dizi Aşkı Gerçek Mi Oldu ? 
Ekranların en sevilen dizilerinden birisi olan Güneşin Kızları dizisinde ki aşkları ile gündeme gelen Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş gerçekte sevgili mi ? Güneşin Kızları dizisi Selin ile Ali gerçekte sevgili mi gibi soruları dizinin ilk bölümünden bu yana seyircinin aklına takılan sorulardan birisi olmuştu. Son zamanlarda bu söylentilerin artması ve çıkan Hande Erçel ve Tolga Sarıtaş aşkı haberleri bu durumu tekrardan gündeme taşıdı.

Bizde sizlere Güneşin Kızları dizisinde ki Selin ile Ali'nin aşkalrı gerçektede devam ediyor mu ? Bir dizi aşkı daha mı gerçek oldu bunun yanıtlarını vermek için bu haberimizi hazırladık. İki ünlü ve başarılı oyuncunun özel hayatları da sevenleri tarafından takip edilen konular arasında yer alıyordu. Ekran başında diziyi izleyenler Selin ile Ali aşkı gerçek olmalı gibi yorumlarla ikiliyi birbirlerine çok yakıştırıyorlardı. Dizide senaryo gereği aşk yaşayan çiftin ilişkisi gerçek hayata da yansıdı haberleri gündeme oturdu.

Selin İle Ali Gerçekte Sevgili Mi ?
Güneşin Kızları dizisinde Ali karakterini canlandıran Tolga Sarıtaş ve Selin'e hayat veren Hande Erçel'in senaryo aşkının gerçeğe dönüştüğü çıkan iddialar arasında yer aldı ve iki oyuncunun sevenleri bu duruma çok sevindi. Aynı zamanda ikiliyi birbirlerine yakıştırmayıp aşklarının gerçek olmasına üzülenler de yok değil. En başından beri ilişkileri olduğu söylenen çiftin aşkları geröek gibi görünüyor. Çünkü tüm mekanlardan ayrı ayrı uzaklaşıyorlar ve sürekli birlikte vakit geçiriyorlar. Böylece bir dizi aşkı daha gerçek oldu.

Güneşin Kızları Ali (Tolga Sarıtaş) Kimdir
Başarılı ve yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş 1991 İstanbul doğumludur. Lise eğitimini Halil Akkant Lisesinde tamamlamıştır mezun olan genç oyuncu Esenyurt Belediye Tiyatrosu ve Tiyatro Zeytindalı'nda tiyatro eğitimi almıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde gördüğümüz Tolga Sarıtaş dizide Şehzade Cihangir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kanal D ekranlarında Benim Adım Gültepe dizisinde Murat karakterini canlandırmıştır. Son olarak Güneşin Kızları adlı dizide Ali karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. Tolga Sarıtaş ayrıca Özlem Tekin'in Kimse Bilmez adlı şarkısına çektiği klipte oynamıştır.

Güneşin Kızları Selin (Hande Erçel) Kimdir
Dizinin şımarık ve güzel kızı olan Selin karakterini canlandıran Hande Erçel 21 yaşında genç ve güzel oyunculardandır. İzmir doğumlu olan Hander Erçel daha önce Azerbaycan Miss Cilivaliton of the World güzellik yarışmasında 2. olmuştur. İlk olarak oyunculuk yılarına Çılgın Dersane filmi ile adım atmıştır.



güneşin kızları selin ile ali sevgilimi, hande erçel ile tolga sarıtaş sevgili mi, hande erçel sevgilisi kim, tolga sarıtaş sevgilisi kim,hande erçel-tolga sarıtaş,gerçekte sevgililer mi
Read more
Kısmetse Olur 18 Kasım Çarşamba Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti

Kısmetse Olur 18 Kasım Çarşamba Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Ekranların en sevilen yarışmalarından birisi olan Kısmetse Olur 32. Bölüm 18 Kasım Çarşamba yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Fragmanı izleyen seyirci ise gördüklerine inanamadı. Kısmetse Olur Emre'ye bir küçük kız baba dedi. Emre ise küçük kıza ''öp bakalım bir tane babayı'' dedi bu görüntüleri gören ekran başındaki seyirci şok oldu ve Emre'nin kızı mı varmış diye kendilerine ve diğer seyircilere sormaya başladılar.

Kızların ve erkeklerin birbirleri ile olan ilişkileri her geçen gün daha ciddi boyutlara gelse de aralarında ilişkileri zarar görenler ve elenenler de oluyor. Haftanın finali ise cumartesi günü Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Bizde sizlere buradan güncel ve anlık olarak tüm detayları sunuyoruz. Yoğun ilgi ile izlenen ve tüm sosyal medyada aşkları konuşulan bu izdivaç programında kavgalar ve tartışmalar eksik olmuyor.

Bazen gelin ve damat adaylarının aileleri yarışmaya gelerek kendi fikirlerini de dile getiriyorlar. Erdem'in annesi geldiği gün örneğin fikirlerini söylerken Melis'e ağır eleştirilerde bulundu ve aralarında büyük bir tartışma başladı. Melis Erdem'in annesine ''Öf kes be'' diyerek masanın üzerine basıp giderek oradan uzaklaşmış bu durum sonrasında Erdem annesine yapılan bu saygısızlığa karşın benim için Melis olayı bitmiştir demişti.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 16 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 17 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

kısmetse olur 18 kasım,çarşamba kısmetse olur,kısmetse olur 32.bölüm,emrenin kızı,neler oldu, kırmızı odaya kim kimi çağırdı,32.bölüm kısmetse olur emre ve kızı,kısmetse olur 32. bölüm 18 kasım çarşamba

Read more
17 Kasım 2015 Salı
Yeni Bakanlar 2015, Yeni Hükümet Bakanları, 64. Hükümet Bakanları

Yeni Bakanlar 2015, Yeni Hükümet Bakanları, 64. Hükümet Bakanları
Tüm Türkiye'nin merakla beklediği 1 Kasım seçimlerinden sonra ilk gündem konusu ve merak konusu yeni bakanlar kim oldu gibi sorular oldu. 2015 yeni bakanlar kim oldu ve Akp Parti bakanları ile Chp yeni bakanları 2015 yılında görev yapacak olan bakanlar belli oldu. Hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdeoğan'dan alan başbakan Ahmet Davutoğlu hangi bakanları göreve getirecek diye merak ediliyordu.64. Hükümetin bakanları yarın açıklanması bekleniyor Ahmet Davutoğlu kimler görev verecek merakla bekleniyor.

Hazırladığı listeyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdeoğan'a sunacak olan Ahmet Davutoğlu eğer liste kabul edilip onaylanırsa yeni bakanları açıklayacak. Herkesin merak ettiği konulardan birisi ise Ak Parti bakanları kimler olacak ve Chp'den kimler bakan olacak ve diğer konu ise Hdp'nin bakanları oldu. Tüm bu detayları kurul açıklandığında hep birlikte göreceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bu akşam yeni hükümeti kurma görevini alacak olan Ahmet Davutoğlu'nun yeni kabine listesini yarın açıklaması bekleniyor. Kabinenin omurgasını, AK Parti'ye ve Türkiye'ye bugüne kadar 'kazandıran' ekip oluşturacak. Bu omurganın çevresinde ikinci halkayı 'iki ve üç dönemlik' milletvekilleri, üçüncü halkayı da 'yeniler' oluşturacak.

İşte 63.Hükümet Bakanları...

Başbakan: Ahmet Davutoğlu
Dışişleri Bakanı: Feridun Sinirlioğlu
Ekonomi Bakanı: Nihat Zeybekci
AB Bakanı: Ali Haydar Konca(HDP)
Kalkınma Bakanı: Müslüm Doğan(HDP)
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Ahmet Erdem
Başbakan Yardımcısı: Cevdet Yılmaz
Başbakan Yardımcısı: Yalçın Akdoğan
Başbakan Yardımcısı: Numan Kurtulmuş
Başbakan Yardımcısı: Tuğrul Türkeş(Eski MHP)
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı: Ayşen Gürcan
Adalet Bakanı:  Kenan İpek
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı: Kudbettin Arzu
Çevre ve Şehircilik Bakanı: İdris Güllüce
Bilim ve Sanayi Bakanı: Fikri Işık
Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı
Milli Savunma Bakanı: Vecdi Gönül
Kültür ve Turizm Bakanı: Yalçın Topçu
Gençlik ve Spor Bakanı: Akif Çağatay Kılıç
Ulaştırma Bakanı: Feridun Bilgin
İçişleri Bakanı: Selami Altınok
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Ahmet Erdem


yeni bakanlar,2015 yeni bakanlar,64. hükümet bakanları,yeni hükemetin bakanları,ak parti yeni bakanlar,chp yeni bakanlar,hdp yeni bakanlar,yeni bakan kim oldu, 2015 yeni içişleri bakanı kim, 2015 yeni eğitim bakanı kim, yeni ekonomi bakanı kim 2015, ak parti yeni bakanlar
Read more
Kısmetse Olur Emre'nin Kızı Mı Var, Emre'ye Baba Diyen Kız Kim

Kısmetse Olur Emre'nin Kızı Mı Var, Emre'ye Baba Diyen Kız Kim
Kısmetse Olur yarışmasında heyecan durulmuyor. 18 Kasım Çarşamba Kısmetse Olur yarışmasında yaşanan şok olay akılları karıştırdı. Emre'ye baba diyen kız kim, Kucağına aldığı kız neden Emre'ye baba dedi gibi soruları akıllara getirdi. İzleyenler yoksa Emre'nin kızı mı var diye düşünmeye başladı. Tüm detaylar ise 18 Kasım Çarşamba Kısmetse Olur 32. Bölüm yani yeni bölümünde belli olacak. Yarışmacı adayları bu ilginç detayın sırrını çözmek için yarım ekran başında olacak.

Bu durumun Ayça ve Emre aşkını nasıl etkileyecek diğer yarışmacı adayları bu duruma nasıl tepki gösterecek ve en önemlisi Emre'ye baba diyen küçük kız kim. İlk bakışta kendi kızı gibi görünüyor çünkü fragmanda Emre kucağına aldığı küçük kıza ''Öp bakalım bir tane babayı'' diyor. Kıza sorulan senin babanın adı ne sorusuna kız ''Emre'' cevabını veriyor. Bekar olarak bilinen yakışıklı yarışmacı daha önce evlilik yapmış ve bir çocuğu var gibi görünmekte. Diğer tüm detayları yarışma saatinde anında burada olacak. Tüm izleyenlerin merakla beklediği soru cevap bulacak. 7 kız ve 7 erkek Kısmetse Olur evinde birbirlerini bulmak ve evlenmek için kendilerini tanımaya çalışıyorlar. Yarışmanın finalinde ise bir çift evlenerek hem büyük ödülün sahibi olacak hemde aradığı eşini bulacak.

18 Kasım Kısmetse Olur Emre'ye Baba Diyen Kız

Detaylar yarışma saatinde belli olacak...

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.


kısmetse olur emrenin kızı mı var,emreye baba diyen kız kim,18 kasım çarşamba,emre daha önce evlenmiş mi,emre ve kızı,emre ile kızı,emre'ye baba diyen küçük kız,emre evli mi,emrenin karısı kim
Read more
Kısmetse Olur 17 Kasım Salı Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti

Kısmetse Olur 17 Kasım Salı Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük ilgi ile izlenen Kısmetse Olur 17 Kasım Salı günü ki bölümü ile yine seyirciyi ekrana kilitleyecek. Kırmızı odaya kim kimi çağıracak ve neler yaşanacak diye merak eden ekran başında ki okurlarımız için bu haberimizde 17 Kasım Salı günü Kısmetse Olur yarışmasında ki detayları özet şeklinde vereceğiz. Tüm bilgiler anlık olarak ve yaşanan olaylar ile tartışmalar burada sizlerle olacak.

Zorlu ve çekişmeli geçen Kısmetse Olur yarışmasının hafta içinde yaşanan olaylarından sonra Cumartesi günleri bir gelin adayı ve bir damat adayı yarışmaya veda ediyor. Kısmetse Olur halk oylamasında sms sonuçlarına göre ise bir çift koruma altına alınıyor ve elenme ihtimallerini ortadan kaldırıyor. Daha sonra ise haftanın finalinde yarışmacılar önce birini koruma altına almak için oylama yapıyor sonra birinin gitmesi için oylama yapıyor.

17 Kasım Kısmetse Olur Neler Oldu
Dün yaşanan olaylara bir göz atalım ; Ödülü kazanan Erdem ve Cansel gelinler evinde baş başa görüşmelerinde Erdem, Melis' geri dönmeyeceğim aklından bunu çıkar diye bir kere daha açıklamada bulundu. Erdem, Cansel'i Melis konusunda uyardı ve tartışmaya girmemesini istedi. Yarım kalan şeylerim var senle onu bırakmak istemiyorum diyen Erdem, Cansel'in Emre için ısrar etmesinden dolayı onu bıraktığını açıkladı. Cansel ve Erdem romantik anlar yaşarken Cansel, Erdem'e seni kıskanmaya başladım diye açıklamada bulundu ve Erdem'den ona güven vermesini istedi.

Bugün Erdem ve Melis'in anneleri yarışmaya konuk oldu. Melis Erdem'in annesi tarafından sert yorumlara maruz kaldı. '' O keslerle sen kendini kestin bitirdin, başkalarını kıra kıra kendi kırıklarını tamir edemezsin sen bizim hayatımızda bir satırdın yazıldın bitti. Melis yan cebine Serhan'ı koydu bu hoş bir şey mi ? dedi.

Tüm bu yorumlara sinirlenen ve Erdem'in annesine ''Ya Öf Kes Be'' diyerek masanın üstüne basıp yanından ayrıldı. Bunun üzerine Erdem ise benim için Melis olayı bimiştir dedi.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 16 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 17 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti


kısmetse olur 17 kasım,salı günü kısmetse olur,neler oldu,kırmızı odaya kim kimi çağırdı,17 kasım salı kısmetse olur,kısmetse olur 17 kasım salı,kırmızı odaya kimi çağırdı,kiminle görüştü
Read more
16 Kasım 2015 Pazartesi
İşte Benim Stilim All Star 67.Bölüm Kıyafetleri,16 Kasım Pazartesi

İşte Benim Stilim All Star 67.Bölüm Kıyafetleri,16 Kasım Pazartesi
Tv8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması İşte Benim Stilim All Star 67. Bölüm 16 Kasım Pazartesi ekranlarda olacak. Bizde sizlere kim ne giydi kaç puan aldı ve 16 Kasım Pazartesi günü neler oldu gibi soruların cevaplarını bir araya getireceğiz. Her gün olduğu gibi bu günde İşte Benim Stilim giyilen kıyafetler hakkında bilgiyi ilk ve anlık olarak sizlere biz sunuyoruz. Tüm detayları ve desteklediğiniz yarışmacının ne giydiğini kaç puan aldığını buradan öğrenebileceksiniz.

Hafta içi her gün Tv8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan yarışmada son olarak elenen isim geçtiğimiz haftanın galasında İlbige Uzun olmuştu. Onun elenmesinin ardından ise yepyeni bir hafta bugün başlıyor. Geçtiğimiz haftanın gala gecesinde ise Çizgi Film konsepti uygulanmıştı. Oldukça renkli görüntüler ortaya çıkmıştı. Ve gecenin sonunda elenen isim İlbige Uzun olmuştu.Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Eren gibi usta isimlerin jüri koltuğunda oturduğu yarışmayı Öykü Serter muhteşem sunumu ile sizlere sunuyor.

Her eleme gecesinde bir yarışmacının elenmesi üzerine gerginleşen ortama yeni gelen Sinem ve İlbige ortama alışma aşamasındalar. Tartışmaların ve çoğu zaman gözyaşlarının eksik olmadığı yarışmada olaylar durmak bilmiyor. Hem kavgaları ile hemde podyumda ki kıyafetleri ile gündeme gelen yarışmanın takipçileri oldukça fazla her geçen gün artan izleyici kitlesi ile Tv8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor.

İşte Benim Stilim All Star 67.Bölüm Kıyafetleri

1 - Emel Özkızıltaş Ne Giydi ?
Puanları
Siyah triko kazak elbisenin altına siyah deri şort, çiçekli çorap pembe inci kolye, pembe palto, siyah çanta ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 6 İvana Sert: 6 Kemal Doğulu: 5
Toplam Puan: 17


2 - Ayşenur Balcı Ne Giydi ?
Puanları
Kahverengi tulumun üzerine siyah deri kemer, ve siyah butiler, siyah çanta ve kahve rengi maske ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 6 İvana Sert: 6 Kemal Doğulu: 5
Toplam Puan: 17

3 - Çiğdem Çelik Ne Giydi ?
Puanları
Siyah ispanyol paça tulumun, üzerine beyaz desenli ceket, siyah çanta ve ayakkabı ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 7 İvana Sert: 7 Kemal Doğulu: 7
Toplam Puan: 21

4 - Nihal Candan Ne Giydi ?
Puanları
Lacivert ekose desenli mini eteğin altına siyah opak çorap siyah ayakkabı siyah çanta, beyaz gömlek, ve eteğin deseninden ceket ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 6 İvana Sert: 6 Kemal Doğulu:5
Toplam Puan: 17

5 - Aycan-Nurcan Şencan Ne Giydi ?
Puanları
Aycan sırt dekoltesi olan siyah gömleğin altına siyah kırmızı kareli etek, siyah ayakkabı, çanta, opak çorap ile kombinini tamamladı. Nurcan siyah gömlek gri pantolon, sarı palto, siyah ayakkabı ve çanta ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 8 İvana Sert: 8 Kemal Doğulu: 7
Toplam Puan: 23
6 - Gülşah Yılmaz Ne Giydi ?
Puanları
Siyah mini elbisenin altına siyah, çizme ve siyah çanta ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 8 İvana Sert: 8 Kemal Doğulu: 8
Toplam Puan: 24



7 - Ayşegül Melisa Doğan Ne Giydi ?
Puanları
Siyah ispanyol paça pantolonun üzerine siyah gri payetli ceket, siyah ayakkabı ve çanta ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 6 İvana Sert: 8 Kemal Doğulu: 6
Toplam Puan: 20


8 - Özden Cerrahoğlu Ne Giydi ?
Puanları
Sarı desenli bluzun altına siyah etek, siyah deri ceket, siyah çizme ve sırt çantası kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 8 İvana Sert: 9 Kemal Doğulu: 7
Toplam Puan: 24

9 - Ezgi Ünal Ne Giydi ?
Puanları
Gri pantolon üzerine pembe kazak, gri çanta ve ayakkabı ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 9  İvana Sert: 8 Kemal Doğulu: 8
Toplam Puan: 25



10 - Sinem Umaş Ne Giydi ?
Puanları
Siyah ispanyol paça pantolon üzerine beyaz gömlek ve siyah ceket canta ve ayakkabı ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş:  İvana Sert:  Kemal Doğulu:
Toplam Puan:

11 - Gülay Hançer Ne Giydi?
Puanları
Mavi kot gömleğin altına renkli payetli eteğin altına deri siyah stiletto ve çanta ile kombinini tamamladı.
Nur Yerlitaş: 6 İvana Sert: 6 Kemal Doğulu: 6
Toplam Puan: 18




İŞTE BENİM STİLİM KIYAFETLERİ

İşte Benim Stilim All Star 65. Bölüm Kıyafetleri 
İşte Benim Stilim All Star 64. Bölüm Kıyafetleri
İşte Benim Stilim All Star 63. Bölüm Kıyafetleri
İşte Benim Stilim All Star 62. Bölüm Kıyafetleri
İşte Benim Stilim All Star 61. Bölüm Kıyafetleri
İşte Benim Stilim All Star 60. Bölüm Kıyafetleri
İşte Benim Stilim All Star 59. Bölüm Kıyafetleri
İşte Benim Stilim All Star 58. Bölüm Kıyafetleri
Read more
Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Neler Oldu, Kırmızı Odaya Kim Geçti
Merakla beklenen ve beğeni ile izlenen yarışma Kısmetse Olur 16  Kasım Pazartesi günü ki bölümü ile yine çok konuşuldu. Bizde sizlere bu günkü haberimizde Kısmetse Olur yarışmasında neler oldu ve kırmızı odaya kim kimi çağırdı gibi soruların cevaplarını bir araya getirdik. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftanın sonunda yani cumartesi günü Sermin ve Önder yarışmadan elendi.

Aynı anda yarışmaya katılan iki isim yine aynı şekilde yarışmadan elendiler. Onların elenmesinin ardından Kısmetse Olur yarışmasına her hafta olduğu gibi iki yeni isim katıldı. Bunlardan birisi Burçak olurken diğeri Yasin oldu. Kısa sürede yarışmacılar ile kaynaşmaya başlayan yeni adaylar hem düşüncelerini belli ettiler hemde kendilerini tanıtmaya başladılar. Ayça ve Emre ise o haftanın koruma altına alınan isimleri oldular. 

Kısmetse Olur Pazartesi günü ki bölümde ise Erdem kendisine sorulan Melis konusuna son noktayı koyacak. Melis benim için bitmiştir ona geri dönecek bir adam değilim diyecek. Öte yandan Emre ise Ayça'ya büyük bir sürpriz yapacak ve odaya gül yaprakları dköüp ve güzel bir sofra hazırlayacak. Emre Ayça'ya aşkını resmen itiraf edecek. Ona Seni Seviyorum Ayça diyerek sarılacak. Tüm bu heyecan verici olaylar ve gelişmeler Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi günü ki bölümde gerçekleşecek.  Diğer ayrıntılı bilgileri yarışma saatinden buradan öğreneceksiniz...

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Neler Oldu
Kısmetse Olur evinde 7. haftaya girildi ve geçen hafta eve veda eden isimler yeni gelen adaylar Sermin ve Önder oldu. Bildiğiniz gibi geçen hafta Erdem ve Melis aşkı bitti ve Erdem ile Cansel tanışmaya başladı ve evde ikinci aşkın temelli atılmaya başlandı. Ayça ve Emre'den sonra evde kimse bir ilişkiye başlayamadı ve kavga gürültü evden eksik olmadı Melis ve Erdem'in olaylarından sonra Erdem ve Cansel aşkının başlaması evdekiler için tam sürpriz oldu. 7. Hafta da filizlenmeye başlayan bu aşk fidanlarını açacak mı izleyip göreceğiz. Her şeye rağmen bütün olumsuzluklara rağmen Emre ve Ayça aşkı ise tam gaz devam ediyor. Emre'nin ailesi Ayça'yı istemese de Emre aşkının arkasında durdu Emre'nin eski nişanlısının videosu ise çifti birbirine daha çok bağladı. Çifti ayırmaya çalışan eski nişanlı Emre ve Ayça'nın daha çok bağlanmasına neden oldu.

Emre kırmızı oda görüşmelerinden sonra Ayça'ya romantik bir sürpriz hazırlamak için arkadaşlarından yardım istiyor ve erkekler evinde Ayça için romantik yemek hazırlıkları başladı. Melis, Erdem için Cansel ile tartışmaya girdi. Yeni gelen gelin adayı Burçak, Melis ile Erdem için tartıştı ve Erdem'i senin elinden alırım dedin ve Cansel, Melis ve Burçak, Erdem için sözlü tartışmaya girdiler. Serhan, Murat'a Mehtap ile konuşmasını anlattı ailesi için onunla görüştüğünü söyledi Murat ise buna göre davranacağını söyledi. Mehtap, Duygu'nun yaptığı çorbanın içine un dökerek tartışmanın fitilini ateşledi. Tartışma esnasında yapmadım diyen videoların ortaya çıkmasından sonra Duygu'ya gıcık gittim o yüzden yaptım dedi. Ceyda'nın, Ayça'nın arkasından söylediği sözleri yayınladılar ve Ayça ve Ceyda tartıştı.

Ödülü kazanan Mehtap damatlar evinde Murat ile görüşmek için gitti ve Emre'nin Ayça için hazırladığı sürprizi gördü. Mehtap ile Murat damatlar evinde baş başa görüştü ve Murat, Duygu ile ilgili olan her şeyin bittiğini bir daha açıkladı. Mehtap ise Duygu konusunun sürekli önüne getirilmesinden rahatsız olduğunu belirtti.

Kırmızı Odada Emre, Ayça'ya Neden Soğuk Davrandı
Kırmızı odada Emre'nin soğuk davranmasından oldukça fazla etkilenen Ayça bu duruma çok üzüldü. Eve döndüğünde ise ağlama krizine giren Ayça'yı kızlar teselli etse de kızlar bu durumu yanlış yorumladılar. Emre'nin sürprizinden haberi olmayan Ceyda, Emre'nin ailesinin Ayça'yı istemediğini Emre'nin bu yüzden böyle davrandığını düşündüler. Ayça ise bu durumdan fazlasıyla etkilendi ve uzun süre ağladı. Serhan, Tankut ve Murat, Emre'nin Ayça'yı üzmesini doğru bulmadı ve sürprize el attılar. Ayça'ya sürpriz hazırlayan Emre, Ayça'nın gelmemesi ile şok oldu.

Tankut ve Serhan, damatlar evine geçti, Emre ve Murat ile de birlikte Ayça'ya sürprizi hazırladılar. Ayça, Emre'nin yaptığı sürprizi görünce bu sefer mutluluktan ağladı ve Emre'den Seni Seviyorum cümlesini duydu. Emre'den ilanı aşkı duyan Ayça bu sefer mutluluktan ağladı ve çift aşklarında bir adım daha ilerledi.

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Kırmızı Oda Tahminleri ve Kazananlar
Duygu - Ercan çağıracak dedi - Kazanamadı
Burçak - Erdem çağıracak dedi - Kazanamadı
Mehtap - Murat çağıracak dedi - Kazandı
Ayça - Emre çağıracak dedi - Kazandı
Melis - Tankut çağıracak dedi - Kazanamadı
Cansel - Erdem çağıracak dedi - Kazandı
Ceyda - Ercan çağıracak dedi - Kazandı

Kısmetse Olur 16 Kasım Pazartesi Kırmızı Odaya Kim Kimi Çağırdı ve Ne Konuştular
Tankut kırmızı odaya Burçak'ı çağırdı. Yeni gelin adayını tanımak için çağırdı ve birbirlerini tanımak ile geçirdiler
Serhan kırmızı odayaMehtap'ı çağırdı. Serhan, Mehtap ile Murat arasında ki ve erkekler evinde ki düşünceleri konuştular.
Emre kırmızı odaya Ayça'yı çağırdı. Emre, Ayça'ya hazırladığı sürpriz için kırmızı odada rol yaparak morali bozukmuş gibi davrandı. Ayça ise sürprizden haberi olmadığı için Emre'nin bu durumundan çok etkilendi.
Murat kırmızı odaya Mehtap'ı çağırdı. Murat, Mehtap'a Duygu konusunu kapattığını ona karşı artık bir şey hissetmediğini ve tamamen kapandığını açıkladı.
Erdem kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Yeni bir ilişkiye başlamak isteyen çift bunun üzerinden konuştular. Cansel evde kızların dediği cümleleri sordu Melis'e inat mı onunla konuştuğunu sordu. Erdem ise Cansel'i rahatlatacak açıklamalarda bulundu Melis'in tamamen bittiğini söyledi ve Cansel ile tanışmalarının yarım kaldığını ve bunu tamamlamak istediğini açıkladı.
Yasin kırmızı odaya Cansel'i çağırdı. Yeni gelen damat adayı Cansel'i tanımak için çağırdı. Melek'in eski nişanlısı olan Yasin kızlarda bu etkiyi bırakmak istemediğini istese de kızlar Melek'e inat Kırmetse Olur evine girdiğini düşünüyor.
Ercan kırmızı odaya Ceyda'yı çağırdı. Birbirlerini tanımaya çalışan ikili yine birbirlerini tanımak için konuştular. Ercan, rüyasında Ceyda'yı gördüğünü ve uyanır uyanmaz ona şiir yazdığını açıkladı. Ercan kırmızı odada Ceyda'ya yazdığı şiiri okudu ve nazar boncuklu bileklik hediye etti.

Kısmetse Olur Melis ve Erdem Neden Tartıştı 
Ödülü kazanan Erdem ve Cansel gelinler evinde baş başa görüşmelerinde Erdem, Melis' geri dönmeyeceğim aklından bunu çıkar diye bir kere daha açıklamada bulundu. Erdem, Cansel'i Melis konusunda uyardı ve tartışmaya girmemesini istedi. Yarım kalan şeylerim var senle onu bırakmak istemiyorum diyen Erdem, Cansel'in Emre için ısrar etmesinden dolayı onu bıraktığını açıkladı. Cansel ve Erdem romantik anlar yaşarken Cansel, Erdem'e seni kıskanmaya başladım diye açıklamada bulundu ve Erdem'den ona güven vermesini istedi. Cansel ve Erdem yemek yerken Melis gidip Erdem ile tartışmaya başladı. Erdem'in ona açıklamada bulunmaması Melis'in evde kavga çıkarmasına neden oluyor.

Her bölümü ile gündeme oturan ve büyük ilgi ile izlenen yarışma gündüz kuşağının en çok izlenenleri arasında yer aldı. İlk bölümlerinde bu kadar çok beğenilmeyen yarışma artık daha fazla izleniyor bunun sebebi ise formatının diğer evlilik programından farklı olmasıdır. Çünkü farklı bir formatı olan Kısmetse Olur programı reytingleri alt üst etmeye devam ediyor.

 
Sayfayı takip ederek tüm detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz...
Kısmetse Olur yarışmacıları hakkında bilgileri ve detaylı konuları Twitter sayfasından takip ederek öğrenebilirsiniz...

Kısmetse Olur yarışmasında neler yaşanıyor kim kiminle tartışıyor yada kırmızı odada sohbet ediyor merak eden okurlarımız için bu haberleri her gün sizlere sunuyoruz. Bugün neler yaşanıyor ve kimler arasında tartışmalar yaşanıyor hep birlikte buradan inceleyebiliriz. Favori yarışmacı sizce kim ise Kısmetse Olur Twitter sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur Neler Oldu 5 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 6 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Kim Elendi 7 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur Neler Oldu 9 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 10 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 11 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 12 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 16 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

Kısmetse Olur Neler Oldu 17 Kasım Kırmızı Odaya Kimler Geçti

kısmetse olur, 16 kasım pazartesi, kısmetse olur neler oldu, kırmızı odaya kim kimi çağırdı, kırmızı odaya kim geçti,kısmetse olur bugün neler oldu,kismetse olur 16 kasim pazartesi

Read more
15 Kasım 2015 Pazar
Acı Aşk Dizisi Melek Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo

Acı Aşk Dizisi Melek Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo
Show Tv ekranlarında yeni başlayacak olan dizilerden bir tanesi de Acı Aşk dizisi. Bu haberimizde sizlere Acı Aşk dizisi Melek kimdir kaç yaşında gerçek adı nedir gibi soruların cevabını bulabileceğiniz bilgiler ve dizi hakkında bilgiler vereceğiz. Her zaman olduğu gibi tüm dizi haberlerini ve oyuncuları hakkında bilgileri sizlere ilk olarak sunmaya devam ediyoruz.

Boş rollerini Seçkin Özdemir ve Sezgi Sena Akay gibi usta isimlerin paylaştığı dizi hem konusu olarak hemde oyuncuları olarak dikkat çekmeye devam ediyor. İlk bölümü merakla beklenen dizi yakında ilk bölümü ile Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayan bu sezonun iddialı dizilerinden bir tanesi olarak yayına başlayacak.

Show Tv'nin yeni dizisi Acı Aşk dizisinin yapımcılığını TMC Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağatay Tosun’un yaptığı, oyuncu kadrosunda Selin Şekerci, Seçkin Özdemir, Türkü Turan, Erkan Can, Mutlu Güney, Neriman Uğur, Arda Öziri ve Hüseyin Avni Danyal’ın yer aldığı diziyi, Arka Sıradakiler, Bir Çocuk Sevdim ve Aşkın Kanunu gibi dizileri kaleme alan Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Figen Şakacı yazıyor

Acı Aşk Dizisi Melek Kimdir
Sezgi Sena Akay Kimdir 
Sezgi Sena Akay doğum tarihi 1992’dir. Sezgi Sena Akay İstanbul ilinde dünyaya geldi. 1.80 boyunda ve 55 kilo ağırlığında. Sezgi sena Akay oyunculuktan önce ilk mesleği modelliktir, kendini daha önce sevenlerine modellikle tanıtmıştır. Geçmiş sezonlarda Galatasaray ve Fenerbahçe altyapılarında forma giydi. Katılmış olduğu Best Model Of The World adlı güzellik yarışmasında birinci olduktan sonra yıldızı parladı ve günümüzün en popüler isimlerinden birisi haline geldi. Her geçen gün oyunculuk alanında kendisini geliştiren Sezgi Hanım günümüzde Zeytin Tepesi adlı dizide Nevin karakterini canlandırmıştır.

Yaş : 23
Boy : 1.80
Kilo : 55
Doğum Yeri : İstanbul


acı aşk dizisi, melek kimdir, kaç yaşında boy kilo, acı aşk melek kimdir, gerçek adı,acı aşk dizisi oyuncuları,sezgi sena akay kimdir

Read more
14 Kasım 2015 Cumartesi
Acı Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Acı Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu 
Yeni sezonda Show Tv ekranlarında başlayan dizilerden bir tanesi de Aşk Aşk dizisi olacak. Bizde sizlere bu haberimizde Acı Aşk dizisi oyuncuları ve konusu hakkında bilgiler vereceğiz. Acı Aşk dizisinin yapımını TMC film üstlenirken, yapımcılığını Erol AVCI’nın üstlendiği ve senaryosunu ise usta isim olan Sema Ali Erol, Figen Şakacı ve Mahir Erol’un kaleme aldığı dizi yakında başlıyor. Acı Aşk dizisinin müziklerini Kıraç’ın yaptığı; Acı Aşk'ın Yönetmen koltuğu ise M. Çağatay Tosun'un. Çok yakında dizi sevenleri ile buluşacak.

Acı Aşk dizisinin oyuncularını merak eden okurlarımız için bu sorunun cevabını veriyoruz. Oyuncu kadrosunda; Selin Şekerci ve Sezgi Sena Akay, Alperen Duymaz,  Hüseyin Avni Danyal, Neriman Uğur ve Erkan Can,’ın  da kadrosunda bulunduğu ,Mutlu Güney, Sırma Gülen, Tolga Mendi, Nazan Diper, Çağla Özavcı, Umur Yiğit Vanlı ve Türkü Turan yer alıyor. Hem konusu hemde oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizi çok yakında Show Tv ekranlarında olacak.

Show Tv ekranlarının Acı Aşk adlı dizi bu sezon yayına girecek olan sezon dizilerinden birisi oldu. Acı Aşk dizisi Bad Love dizisin uyarlaması olarak ekrana gelmeye hazırlanan Acı Aşk dizisi ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Seçkin Özdemir, Selin Şekerci ve Türkü Turan’ın rol alacakları Acı Aşk dizisine yeni bir oyuncu daha dahil oldu. Acı Aşk dizisinde Kıraç'ın söylediği şarkı sözleri ve Acı Aşk dizi müziğini aşağıda detaylı olarak bulabilirsiniz.

Acı Aşk Dizisi Konusu 
Baş rollerini Selin Şekerci, Sezgi Sena ve Alperen Duymaz gibi isimlerin yer aldığı Acı Aşk dizisinin konusundan bahsedelim. Bu sezon yeni başlayan diziler arasında arasında en iddialı diziler arasında yer alan Acı Aşk çok yakında başlıyor. Birbirlerine büyük bir aşk ile bağlı olan Melek ve Bulut arasında ki aşkı gölgeleyen olaylar ve darmaduman olan aşka sahip çıkmaya çalışan iki gencin çabalarını anlatıyor.

Acı Aşk Dizisi Oyuncuları 
Show Tv Acı Aşk dizisinin oyuncu kadrosunu usta isimler oluşturuyor. Tüm detayları bu haberimizde bulabilir ve inceleyebilirsiniz.

Selin Şekerci 
Sezgi Sena Akay
Alperen Duymaz
Hüseyin Avni Danyal
Neriman Uğur 
Erkan Can

Kıraç - Acı Aşk Dizi Müziği
Gönül bir aşk yuvasıdır,
Ümit aşkın rüyasıdır.
Seviyorsan hayır deme
Gözler kalbin aynasıdır.

Gözler kalbin aynasıdır.
Yalan nedir bilmez onlar.
Siyah, mavi, yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar.

Şiir gibi, roman gibi
Okuyorum ben aşkını.
Öylece bak gözlerime,
Çevirme hiç bakışını.

Gözler kalbin aynasıdır.
Yalan nedir bilmez onlar.
Siyah, mavi, yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar.

Yağmur gibi damla damla
Seven gözler konuşurlar.
Gözden kalbe bir yol gider,
Ayrılanlar kavuşurlar.

Gözler kalbin aynasıdır.
Yalan nedir bilmez onlar.
Siyah, mavi, yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar.



acı aşk dizisi, acı aşk dizi oyuncuları, acı aşk konusu, acı aşk hikayesi, dizi, aci ask dizisi,acı aşk ne zaman,acı aşk dizi müziği kıraç sözleri,acı aşk dizi müziği sözleri
Read more
Kısmetse Olur Burçak Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto

Kısmetse Olur Burçak Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto
Kanal D ekranlarında yayınlanan farklı izdivaç programı Kısmetse Olur Burçak kimdir ve kaç yaşında gibi soruların seyircinin aklına takılmaya başladı çünkü bu hafta son olarak katılan isimler onlar oldu. Kısmetse Olur Burçak hakkında bilgileri bulmanız için sizlere bu haberimizi derledik. 14 Kasım Cumartesi günü yarışmadan elenen yarışmacılardan sonra yeni katılan isimler bunlar oldu.

Kısmetse Olur Burçak nereli kaç yaşında boyu kilosu ve fotoğrafları hakkında detayları bulmak istiyorsanız haberimizin devamını okuyun. Her hafta elenen yarışmacıların ardından yeni gelen isimler bir an evvel ortama ayak uydurmaya ve kısmetlerini aramaya başlıyorlar. Kızlar odasında ve Erkekler odasında neler olacak bu yeni gelen yarışmacılar kimlerle sevgili olacak birlikte ilerleyen günlerde göreceğiz.

BURÇAK'I BEĞENENLER
YASİN'İ BEĞENENLER


Büyük tartışmaları ve kavgaları ile yayınlanan yarışma gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayınlanıyor. Seyirci ise Kısmetse Olur yarışmasında kim kiminle sevgili şuan için karıştırmış durumda. 7 erkek ve 7 kız yarışmacıdan oluşan programda anlık olarak kararlar değişebiliyor. Bunun sonucunda ise mükemmel çift olarak belirlenen çiftler her gün değişebiliyor. Yarışmacılar gün içerisinde birbirleri ile ve hatta kendi aralarında bir çok konuda ters düşebiliyorlar. Bu durumda doğal olarak tercihlerin değişmesine ve kırmızı odaya çağırılan isimlerin değişmesine sebep oluyor.

Kısmetse Olur Burçak Kimdir 
Yeni katılan yarışması Burçak oldu güzel gelin adayı kendine özgüveni yerinde olan bir isim olarak yarışmaya dahil oldu. İstanbulda'yaşıyor ve özel bir şirkette Genel Müdür. İzmirli olan Burçak yarışmada diğer isimlere rakip olacağa benziyor. Ailesi ise Bulgar göçmeni olduğunu söyleyen yeni katılan yarışmacılardan Burçak ilgi çekmeye başladı. 4 kardeşi olan olan kısmetse olur yeni yarışmacısı Burçak ailenin en küçüğü olduğunu söyledi. Daha önce hiç evlenmemiş ve Annesi Bulgar göçmeni.

Yaş : 33
Boy : 1.70
Kilo : 70
Doğum Yeri : İzmir



kısmetse olur burcak kimdir, kısmet olur yeni gelen yarışmacılar, 14 kasım gelenler, kısmetse olur burcak, kısmetse olur yeni yarışmacılar,kısmetse olur 14 kasım cumartesi gelen yarışmacılar
Read more
Kısmetse Olur Yasin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto

Kısmetse Olur Yasin Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto
Ekranların en yeni yarışma programı olan Kısmetse Olur Yasin kimdir kaç yaşında boyu ve kilosu ekran başında ki seyirci tarafından merak edilen konulardan biri oldu. Bizde sizlere bu haberimizde Yasin kimdir kaç yaşında ve nereli gibi sorulan cevaplarını bir araya getirdik. En farklı izdivaç programlarından biri olan Kısmetse Olur yeni gelen yarışmacılar hakkında bilgileri buradan bulabilirsiniz.

Kanal D ekranlarında her gün büyük bir seyirci kitlesi tarafından izlenen yarışma artık reytinglerini epey yükselterek adından söz ettiren yarışmalardan oldu. Seda Akman tarafından sunulan muhteşem yarışma gündeme oturmayı başarıyor. Sosyal medyalarda ise toplulukları ve grupları açılan yarışmada herkes favori yarışmacısını desteklemeye başladı. Her hafta cumartesi günü ise yarışmada bir gelin adayı ve bir damat adayı eleniyor ardından yeni katılan isimler belli oluyor.

BURÇAK'I BEĞENENLER
YASİN'İ BEĞENENLER


Büyük tartışmaları ve kavgaları ile yayınlanan yarışma gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayınlanıyor. Seyirci ise Kısmetse Olur yarışmasında kim kiminle sevgili şuan için karıştırmış durumda. 7 erkek ve 7 kız yarışmacıdan oluşan programda anlık olarak kararlar değişebiliyor. Bunun sonucunda ise mükemmel çift olarak belirlenen çiftler her gün değişebiliyor. Yarışmacılar gün içerisinde birbirleri ile ve hatta kendi aralarında bir çok konuda ters düşebiliyorlar. Bu durumda doğal olarak tercihlerin değişmesine ve kırmızı odaya çağırılan isimlerin değişmesine sebep oluyor.

Kısmetse Olur Yasin Kimdir 
Kanal D ekranlarının farklı izdivaç programlarından birisi olan Kısmetse Olur yeni gelen yarışmacıları hakkında merak edilenleri okurlarımız için bilgileri bir araya getiriyoruz. 14 Kasım Cumartesi günü elemeden sonra yarışmaya dahil olan Yasin daha önceki yarışmacılardan Melek'in sözlüsü olduğunu ifade etti. Hacettepe Üniversitesinde Spor Eğitmenliği Bölümünde okudu.

Yaş : 28 
Boy : 1.75
Kilo : 80
Doğum Yeri : Diyarbakır 
Meslek : Fitness Eğitmeni

KISMETE OLUR YARIŞMACILARI 

Kısmetse Olur Burçak Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Emre Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Melis Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Dani Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Daniela Grajdeanu

Kısmetse Olur Cansel Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Ceyda Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Serhan Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo, Serhan Çeliker

Kısmetse Olur Ayça Kimdir Kaç Yaşında Boy Kilo ve Fotoğrafları

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş Kimdir, Kaç Yaşında Boy Kilo Foto




kısmetse olur yasinkimdir, kısmet olur yeni gelen yarışmacılar, 14 kasım gelenler, kısmetse olur yasin, kısmetse olur yeni yarışmacılar,kısmetse olur 14 kasım cumartesi gelen yarışmacılar

Read more
Kısmetse Olur Kim Elendi 14 Kasım Cumartesi

Kısmetse Olur 14 Kasım Kim Elendi
Kanal D'nin sevilen evlilik programında eleme haftası yine geldi. Sevilerek izlenilen ve takip edilen yarışmanın sıkı takipçileri oluştu. İçeride ki çiftleri destekleyen de var desteklemeyen de var. Ama her şeye rağmen aşklarını yaşayanlarda var. Kızlar evinde her gün kavga ve gürültünün eksik olmaması evde ki uyarıların da çoğalmasını sağladı. Sadece gelin adayları kavga etmiyor. Damatlar adayı da geçen hafta birbirine girdi ve Serhan son uyarısını da aldı ve bir daha ki tartışmasında Kısmetse Olur evinden diskalifiye olarak elenecek.

Geçen hafta Adnan ve Daniela'nın elenmesi evde şok etkisi yaratırken yeni gelen adaylarda eve yeni renk katan yarışmacı oldular. 14 Kasım Cumartesi günü yine eleme günü, damatlar ve gelinler evinden birer yarışmacı Kısmetse Olur evine veda edecek. Cuma günü koruma altına alınan yarışmacılar ise Ayça Beğen ile Erdem Dalfidan oldu. Halkın sms oyu ile koruma altına alınan gelin ve damat adayları eleme günü isimlerinin yazılmasından kurtuluyor. Eleme günü damat adayları bir gelin adayını gelin adayları da bir damat adayını koruma altına alıyor ve birer gelin ve damat adayı da elemeden kurtuluyor.

Geçen hafta bildiğiniz gibi olaylı geçmişti. Melis'in teyzesinin gelmesi ile Erdem ve Melis aşkı bitme noktasına gelmiş ancak toparlamışlardı. Melis'in teyzesini dinleyerek Serhan'dan hoşlandığını söylemesi Erdem tarafında her şeyi bitirmiş ancak sonra Melis'in özür dilemesi ile barışmışlardı. Melis'in Mehtap ile tartışmasın da Melis'in söylediklerini duyan Erdem, Melis'e verdiği şansı geri aldığını ve Melis ile ilgili her şeyi bitirdiğini açıkladı ve Erdem ile Melis aşkı da böylede başlamadan bitmiş oldu. Erdem daha önce tanıyıp yarım bıraktığı Cansel'i yeniden tanımak istediğini belirterek yeni bir adıma başlamıştı.

Ayça'nın eski nişanlısının Kısmetse Olur evine video ile mesaj göndermesi Ayça'yı hala sevdiğini söylemesi Ayça ve Emre aşkı için bir sınav olsa da çift bu sınavı başarı ile geçti. Emre, ilk defa Ayça'yı sevdiğini söylerek aşkının arkasında olduğunu kanıtladı. Emre'ye sürekli onu sevdiğini söyleyen Ayça ise Emre'den ilk defa bu sözü duyan Ayça kısa çaplı aşk şokuna uğrasa da çift büyük bir aşkın içine yelken açtı.

Geçen hafta olaylı geçen Kısmetse Olur evinde elemeden ve yeni adayların gelmesinden sonra neler yaşanacak.

Kısmetse Olur 14 Kasım Cuma Oylama

Kızlar Kimi Koruma Altına Aldı
Ceyda - erkeklerden Ercan'ı koruma altına aldı
Ayça - erkeklerden Emre'yi koruma altına aldı
Sermin - erkeklerden Öder'i koruma altına aldı
Melis - erkeklerden Erdem'i koruma altına aldı
Mehtap - erkeklerden Emre'yi koruma altına aldı
Duygu - erkeklerden Ercan'ı koruma altına aldı
Cansel -- erkeklerden Emre'yi koruma altına aldı

Erkeklerden EMRE kızlar tarafından koruma altına alındı...

Erkekler Kimi Koruma Altına Aldı
Emre - kızlardan Melis'i koruma altına aldı
Serhan kızlardan Cansel'i koruma altına aldı
Tankut kızlardan Melis'i koruma altına aldı
Murat kızlardan Sermin'i koruma altına aldı
Erdem kızlardan Cansel'i koruma altına aldı
Ercan kızlardan Ceyda'yı koruma altına aldı
Önder kızlardan Melis'i koruma altına aldı

Kızlardan MELİS erkekler tarafından koruma altına alındı...

Kısmetse Olur Kim Kimin Adını Yazdı

Ayça eleme gecesinde Önder elensin dedi.
Tankut eleme gecesinde Sermin elensin dedi.
Cansel eleme gecesinde Önder elensin dedi.
Serhan eleme gecesinde Ceyda elensin dedi.
Mehtap eleme gecesinde Ercan elensin dedi.
Emre eleme gecesinde Sermin elensin dedi.
Sermin eleme gecesinde Ercan elensin dedi.
Önder eleme gecesinde Ceyda elensin dedi.
Ceyda eleme gecesinde Serhan elensin dedi.
Murat eleme gecesinde Duygu elensin dedi.
Duygu eleme gecesinde Murat elensin dedi.
Erdem eleme gecesinde Sermin elensin dedi.
Melis eleme gecesinde Önder elensin dedi.
Ercan eleme gecesinde Sermin elensin dedi.

Erkeklerden Elenen İsim ÖNDER oldu...
Kızlardan Elenen İsim SERMİN oldu...

KISMETSE OLUR ELENEN İSİMLER 
1.Hafta Kısmetse Olur Finalinde Ayşenur ile Ercan Elendi
2.Hafta Kısmetse Olur Finalinde Duygu ile Melih Elendi
3.Hafta Kısmetse Olur Finalinde Demet ile Soner Elendi
4.Hafta Kısmetse Olur Finalinde Eser ile Melek Elendi
5.Hafta Kısmetse Olur Finalinde Adnan ile Daniela Elendi
6.Hafta Kısmetse Olur Finalinde Sermin ile Önder Elendi


kısmetse olur kim elendi,14 kasım cumartesi,kızlardan kim elendi,erkeklerden kim elendi,kısmetse olur kızlardan kim elendi,kısmetse olur erkeklerden kim elendi,14 kasım cumartesi kısmetse olur kim elendi,cumartesi akşamı kısmetse olur kim elendi,kısmetse olur elenen isimler
Read more
13 Kasım 2015 Cuma
İşte Benim Stilim All Star Kim Elendi 13 Kasım Cuma

İşte Benim Stilim All Star Kim Elendi 13 Kasım Cuma 
Tv8 ekranlarının moda yarışması olan İşte Benim Stilim All Star 13 Kasım Cuma Gala gecesi ile ekranlarda olacak ve bir kişi elenerek veda edecek. İşte Benim Stilim kim elendi diye merak eden okurlarımız için bu haberi hazırladık. Bu hafta yarışmadan kim elenecek büyük merak konusu olurken gala gecesi bu akşam 23:15'te Tv8 ekranlarında olacak.

Sayıları azalan ama yeni yarışmacılarında eklendiği yarışmada büyük rekabet devam ediyor. Birbirinden güzel yarışmacılar Türkiye'nin en stil kadını olma konusunda kıyasıya yarışıyorlar. Podyumda birbirinden iddialı isimleri gördüğümüz yarışmada kim birinci olacak ondan daha önce ise bu akşam İşte Benim Stilim kim elenecek gündem konusu olmaya devam ediyor. Eleme potasında ki isimlerden hangisi gala gecesinde yarışmadan ayrılacak hep birlikte göreceğiz.

Tartışmaların ve göz yaşlarının eksik olmadığı yarışmada bu akşam bir isim elenerek veda edecek. Eleme gecelerinde ki kıyasıya rekabetten kim galip çıkacak. Bu gecenin konsepti maskeli balo olacak ve yarışmacılar buna uygun şekilde podyuma çıkacak. Geçtiğimiz hafta elenen isim bildiğiniz üzere Zeynep Öztürk olmuştu. Yakın arkadaşları güzel yarışmacının gitmesine çok üzülmüşlerdi. Bu hafta elenen isim bu akşam belli olacak.

İşte Benim Stilim All Star Kim Elendi 13 Kasım Cuma 

İLBİGE UZUN ELENDİ 

İlk sezonundan bu yana her bölümü ilgi ile izlenen yarışmada daha önce yarışmış olanlar ve sezon birincileri yer alıyor. Bu sezon All Star olarak yayınlanan yarışmanın doğal olarak yarışmacıları da bir o kadar iddialı ve zorlu. Aralarında daha önceki sezonlarda birinci olmuş olanlarda yer alıyor hangileri daha başarılı olacak ve All Star sezonunun birincisi kim olacak finalde göreceğiz. Son olarak birinci olanlar ise Aycan - Nurcan Şencan ve Emel Özkızıltaş olmuştu. 

Read more